Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Super Bowl: Τζένιφερ Λόπες και Σακίρα στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα

Το αμερικανικό φούτμπολ έχει τη δική του γοητεία. Και τη δική του κορυφαία στιγμή, το Super Bowl. Τον τελικό, δηλαδή. Την αναμέτρηση που θα καθορίσει τον μεγάλο νικητή για τη σεζόν 2019-2020 (01:30 π.μ. ξημερώματα Δευτέρας, FOX Sports).

Στην 54η έκδοσή του, στο Μαϊάμι, θα αναμετρηθούν οι Σαν φρανσίσκο 49ερς με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό με ρεκόρ 13-3 και 12-4, αντίστοιχα.

Μία από τις σημαντικότερες χρονιές της ζωής της, ήταν το 2019 για την Τζένιφερ Λόπες. Η διάσημη Αμερικανίδα, έγινε 50 ετών, έκανε μία εκπληκτική περιοδεία γνωρίζοντας την αποθέωση, έλαβε θετικές κριτικές για την συμμετοχή της στην ταινία «Queens», και αρραβωνιάστηκε τον «αστέρα» του μπέιζμπολ, Αλεξ Ροντρίγκες.

Και όπως όλα δείχνουν, η εύνοια συνεχίζεται και το 2020. Σε λίγες ώρες η Λόπες και η Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, θα αναλάβουν να διασκεδάσουν τα εκατομμύρια φιλάθλων, που θα παρακολουθήσουν διά ζώσης και από τηλεοράσεως, το Super Bowl, στο ημίχρονο του περίφημου αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι.

«Πρόκειται για μία παράσταση γεμάτη ενέργεια και πολύ διασκεδαστική. Υπάρχουν αρκετές στιγμές από καρδιάς», δήλωσε η «JLo», που έχει διακριθεί ιδιαίτερα ως ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, παραγωγός κι επιχειρηματίας, συνηθίζοντας να λέει πως «είμαι το αφεντικό».

«Στην οικογένειά μου, κανείς δεν ήταν πραγματικό αφεντικό. Γιατί ήμασταν όλοι αφεντικά του εαυτού μας», δήλωσε πέρυσι στο περιοδικό «Variety» η Λόπες και πρόσθεσε: «Αλλά νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα να αναγνωρίσω τη δική μου αξία και να πιστέψω στον εαυτό μου».

Η Τζένιφερ γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1969 στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, από Πορτορικανούς γονείς. Ο πατέρας της ήταν φύλακας και η μητέρα της νοικοκυρά (αργότερα έγινε δασκάλα).


Πηγή