Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor: Απασφάλισε ο Καραγκούνιας -«Μην πιάνεις στο βρομόστομα σου την κόρη μου, παλιοκωλοτούμπα»

Ο Τάκης Καραγκούνιας απασφάλισε εναντίον του συμπαίκτη του στη μπλε ομάδα, Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 2022, καθώς έπιασε στο στόμα του την κόρη του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από την κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας αυτής της εβδομάδας του Survivor 2022, όλοι βάλλονταν εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πυρ και μανία ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor 2022

Ομως ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε πυρ και μανία, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας, έπιασε στο στόμα του, την κόρη του μισθοφόρου και παίκτη της μπλε ομάδας. «Το θέμα δεν είναι αν θα φύγεις από το Survivor. Το θέμα είναι τι θα αντιμετωπίσεις όταν πας στην Ελλάδα. Είναι κρίμα για το κορίτσι σου», τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Τάκη Καραγκούνια να ξεσπάει εναντίον του, αναφέροντας του, «δε θα ξαναπιάσεις στο βρομόστομα σου την κόρη μου ποτέ πάλι, το κατάλαβες;».

«Τέρμα τα ψέματα! Με το παιδί μου δεν παίζει κανένας. Παλιοκωλοτούμπα! Υποκείμενο, αισχρό υποκείμενο! Ξέρεις να διαφημίζεις μόνο τα λεφτά σου και να λες σε όλους, θα σας πάω από δω και θα σας πάω από εκεί. Για να κάνεις φίλους και όλοι αυτοί που σε βρίζουν, βλάκα σε ανεβάζουν, ηλίθιο σε κατεβάζουν, κωλοτούμπα σε λένε. Σε βλέπω μια εβδομάδα με αυτούς και την άλλη εβδομάδα, μετά από δυο ώρες, να μην είσαι μαζί τους», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε τον άγριο καυγά μεταξύ Μαρτίκα και Καραγκούνια στο Suvivor 2022:


Πηγή