Παρασκευή , 1 Ιούλιος 2022

Survivor 2022: «Γυμνοσάλιαγκας ο Μαρτίκας» για τον Καραγκούνια -Τα έβαλε και με τον Ρουβά [βίντεο]

Η κόκκινη ομάδα και οι κόντρες μεταξύ των παικτών ήταν οι… νικητές στο επεισόδιο της Δευτέρας (2/5) του Survivor.

Οι εντάσεις στο Survivor 2022 δεν φαίνεται να έχουν τέλος, με βασικό πρωταγωνιστή σε αυτές τον Τάκη Καραγκούνια. Ο μισθοφόρος της μπλε ομάδας βγήκε στον τάκο, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών του στην πρώτη ψηφοφορία της εβδομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό προκάλεσε την οργή του Τάκη, ο οποίος τα έβαλε σχεδόν με όλους, εκτός από την Στέλλα και την Βρισηίδα. «Δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά κανένα πρόβλημα, δεν πτοούμαι από κανένα παιδάκι που με έβγαλε υποψήφιο. Γιατί παιδάκια είναι με αυτά που έκαναν. Γιατί με ψήφισαν χθες έξι άτομα; Αναρωτιέται κανείς; Διότι απλούστατα αυτά τα έξι άτομα με θεωρούν εμένα βραχνά, θεωρούν πως πάω ενάντια στα σχέδια και στη στρατηγική τους για να προχωρήσω στο παιχνίδι. Είναι απλά τα πράγματα», είπε.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Λειτούργησαν τελείως εκδικητικά, επειδή ψηφίστηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Κωνσταντίνος είχαν βγάλει τον Άρη Σοϊλέδη από την ατομική του ασυλία υποψήφιο. Οπότε, εκδικητικά ας πάμε στον Τάκη για να τον βαρέσουμε! Με την συμμετοχή του Μαρτίκα, αυτού του γλοιώδη τύπου που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ό,τι πιο ύπουλο, πιο υποχθόνιο σχέδιο θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας».

Ακόμη, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Ποιος κάνει κωλοτούμπες; Αυτός που έλεγε για κλίκες και έλεγε τον Άρη Σοϊλέδη, τον Ταλάντσεβ, την Σοφιάνα και την Μέη κωλοτούμπες και μετά γύρισε να είναι μαζί τους; Αυτός που έχει πει πως η Μέη είναι ύπουλο φίδι και να την προσέχω που σέρνεται και τώρα της μιλάει; Αυτός που έχει πει ανήθικη την Σοφιάνα και ζευγαροχωρίστρα; Α ρε Μαρτίκα, πόσο γυμνοσάλιαγκας είσαι και ψάχνεις για καβούκι εδώ μέσα παρακαλώντας όλους αυτούς να σε κάνουν παρέα, τάζοντας τους διακοπές, καλά φαγητά και όλα αυτά. Ντροπή σου ρε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε και με τον Απόστολο Ρουβά

Ο Τάκης Καραγκούνιας τα έβαλε και με την άλλη ομάδα. Οι «κόκκινοι» που επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο… στόχαστρο του μισθοφόρου οι Απόστολος Ρουβάς και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου!

«Μόνο ψέματα βγαίνουν από το στόμα του Τάκη. Οπότε καλή συνέχεια», είπε ο Απόστολος όταν του έδωσε τον λόγο ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός. Ωστόσο, αυτό ήταν που… άναψε τον διάλογο.

«Ποια ψέματα σου έχω πει Ρουβά; Ποια ψέματα σου έχω πει Ρουβά; Για πες ένα ψέμα που σου έχω πει εσένα!», είπε ο μισθοφόρος, με αποτέλεσμα να πάρει την απάντηση του αντιπάλου του.: «Με το “καλημέρα σας” είπες το πρώτο ψέμα. Με το “καλημέρα σας”».

«Σοβαρά μιλάς;», ρώτησε ο Τάκης, για να του πει ο Απόστολος Ρουβάς: «Βέβαια». Ο παίκτης της μπλε ομάδας ανταπάντησε: «Να σου θυμίσω τα αυτοκινητάκια, το παιχνίδι; Θες να σου θυμίσω μήπως; Κάτσε καλά, ε, ηρέμησε». Δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα! Φεύγω τώρα από δω. Εγώ φωνάζω και λέω αλήθειες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή