Παρασκευή , 24 Ιούνιος 2022

Survivor 2022: Η τετράδα υποψηφίων -Ένας… ρέκορντμαν και τρία κορίτσια

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η «μονομαχία» αποχώρησης αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2022.

Και αυτό διότι μετά το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού προέκυψε μία τετράδα αποχώρησης, με δύο… παλιούς και δύο νεότερους παίκτες, αλλά ο καθένας με τη δική του δυναμική.

Μετά τον Αρη Σοϊλέδη, ήταν σειρά του Νίκου Γιάννη να κερδίσει στο τρίτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας και να αποφύγει ενδεχόμενη υποψηφιότητά του προς αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: «Εσπασε» ο Νίκος Γιάννης μιλώντας για το θέμα υγείας της μητέρας του

Μάλιστα, ο χορευτής και παίκτης του Survivor 2022 ξέσπασε σε κλάματα στο συγκεκριμένο επεισόδιο όταν αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της μητέρας του και τα παιδικά του χρόνια, ρίχοντας παράλληλα τα «βέλη» του στην Ασημίνα.

«Όπως λες Ασημίνα μου εσύ ότι “εγώ δεν έχω φοβηθεί τον καρκίνο που πέρασε ο πατέρας μου”, θα σου πω ότι και γω κόντεψα να χάσω την μάνα μου όταν μπήκε στο νοσοκομείο από μια ασθένεια, που δεν ήταν καρκίνος αλλά κάτι ακόμα χειρότερο. Σε πληροφορώ ότι εγώ, όταν μεγάλωσα, δεν είχα ούτε μπάνιο μέσα στο σπίτι και κάναμε με την κατσαρόλα μπάνιο. Όταν δεν είχαμε ρούχο να βάλουμε στο σχολείο που είχαν όλα τα άλλα παιδιά, τι να μου πεις τώρα εσύ εμένα και να μου επιτεθείς για φοβίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Survivor 2022: Εγινε… ρέκορντμαν υποψηφιοτήτων ο Μαρτίκας

Στη συνέχεια, βεβαίως, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν τους άλλους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, που θα συμπλήρωναν των τετράδα μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκείνοι, λοιπόν, που ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτς τους ήταν οι Σπύρος Μαρτίκας και Σταυρούλα Χρυσαειδή, σε μία «μονομαχία» αποχώρησης άκρως ενδιαφέρουσα!

Μάλιστα, ο Μαρτίκας έσπασε το… ρεκόρ υποψηφιοτήτων, καθώς αυτή είναι η 12η φορά που βγαίνει στον τάκο!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή