Σάββατο , 13 Αύγουστος 2022

Survivor 2022: Καθοριστικό, αλλά… ψύχραιμο «αντίο» και ετοιμασίες τελικού

Μία από τις κρισιμότερες στιγμές διαδραματίστηκε στο Survivor 2022, καθώς μένει πια η τελευταία πράξη πριν τον μεγάλο τελικό!

Και αυτό διότι πλέον έμειναν πέντε παίκτες, μετά την τελευταία αποχώρηση, η οποία προκάλεσε συγκινήσεις, αλλά όλοι πια συνειδητοποίησαν ότι τα περιθώρια τελείωσαν και μένει ένα τελευταίο «σπριντ», καθώς οι εναπομείναντες πέντε θα κονταροχτυπηθούν για τις τέσσερις θέσεις του τελικού…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Αποχώρησε με χαμόγελο, αλλά συγκίνησε με τα λόγια του

Ετσι, λοιπόν, ένας παίκτης έφτασε μία «ανάσα» από την πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Στον τάκο είχαν βγει ο Άρης Σοϊλέδης, η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης.

Ο τελευταίος ήταν εκείνος που είχε πάρει πιο ψύχραιμα απ’ όλους την υποψηφιότητά του, αναφέροντας πως είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστεί και να καταλάβει αν τον προτιμά το τηλεοπτικό κοινό.

Την ίδια ψυχραιμία, πάντως, έδειξε και κατά την αποχώρησή του, αφού ήταν εκείνος το όνομα του οποίου βγήκε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού και έτσι ο Νίκος Γιάννης επιστρέφει στην Ελλάδα, χάνοντας στο νήμα τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νιώθω ήρεμος. Στενοχωριέμαι που δεν θα συνεχίσω στο παιχνίδι. Είμαι ξεκάθαρος, θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα, που ξέρω πόσο έχει παλέψει στην έξω ζωή. Της αξίζει το τρόπαιο για το ήθος και την τιμιότητά που έχει δείξει» είπε ο Νίκος, συγκινώντας πολύ τη φίλη του, που ξέσπασε σε κλάματα.


Πηγή