Τετάρτη , 31 Μάιος 2023

Survivor 2022: Ποια παίκτρια αποχώρησε ανακουφισμένη [βίντεο] | ΖΩΗ

Ακόμη έναν παίκτη λιγότερο μετρά το Survivor 2022, καθώς υπήρξε νέα απόχώρηση.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά δεν ήταν ούτε 3, ούτε 4, αλλά 7.

Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν, δηλαδή ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι η Μυριέλλα Κουρεντή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα από το εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού την Κυριακή, ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τους Διάσημους, ο οποίος από ότι φαίνεται «πλήρωσε» την στήριξή του στην Μυριέλλα.

Στο Συμβούλιο της Δευτέρας προέκυψαν ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά η ηττημένη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι έβγαλαν στον τάκο την Παρασκευή Σταματοπούλου. Ωστόσο δύο ακόμα υποψήφιοι αναδείχθηκαν από τους παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους επέλεξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές τον Σταμάτη Καλαφατά.

Survivor 2022: Η αποχώρηση… ανακούφισης μετά το χαμό με τον Κατσαούνη

Επειτα από ένα έντονο Συμβούλιο με «βέλη» εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη για τις αποκαλύψεις που έκανε, ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης για την αποψινή αποχώρηση.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στο αποψινό συμβούλιο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και τελικά αποχώρησε, ήταν η Παρασκευή Σταματοπούλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι» δήλωσε η Παρασκευή.


Πηγή