Τρίτη , 16 Αύγουστος 2022

Survivor 2022: Πρώτος υποψήφιος, ο… συνηθισμένος -Ο Τάκης προκαλεί εντάσεις και μετά την αποχώρηση!

Με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ξεκίνησε η εβδομάδα στο Survivor 2022, ωστόσο το όνομα που αποκάλυψε η κάλπη καμία έκπληξη δεν προκάλεσε. Το αντίθετο!

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, οι Μπλε ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν, με την Κόκκινη ομάδα να οδηγείται για πολλοστή φορά στην κάλπη, ώστε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα μάλλον γνώριμο σκηνικό, οι Κόκκινοι δεν… πρωτοτύπησαν. Και αυτό διότι έβγαλαν για ακόμη μία φορά στον τάκο, με συνοπτικές διαδικασίες, τον Σπύρο Μαρτίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας απασχολεί και δια της απουσίας του -Τον κατηγορούν ότι πήρε μαζί τις προμήθειές του!

Ωστόσο, πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησιού, αποδείχθηκε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζει να δημιουργεί εντάσεις στους πρώην συμπαίκτες του, ακόμη κι όταν… λείπει!

Σύμφωνα με τα όσα τον κατηγορούν κάποιοι παίκτες, ο Τάκης με την αποχώρησή του από τον Αγιο Δομίνικο, δεν άφησε πίσω τις προμήθειες που του αναλογούσαν και τις πήρε μαζί του, προκαλώντας δυσαρέσκεια.

«Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Τάκης έχει πάρει μαζί του τις προμήθειες; Δεν μας τις άφησε τις προμήθειες! Τις πήρε και δεν άφησε τίποτα εδώ. Πήρε ωμό ρύζι, πήρε φακή και πήρε και πατάτες. Τα πήρε μόνος του», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ απευθυνόμενος στην Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Τάκης έφυγε και δεν άφησε πίσω του τις προμήθειες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου, ότι προηγούμενα και αν είχα με εκείνους. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Ας μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» είπε, από τη μεριά της, η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση, στην κάμερα του Survivor 2022.


Πηγή