Σάββατο , 25 Ιούνιος 2022

Survivor 2022: Ραγδαίες αλλαγές μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ναυσικάς -«Ανακάτεμα» και ανασύσταση ομάδων

Η αποχώρηση-σοκ της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου από το Survivor 2022 -για λόγους υγείας- έφερε «ντόμινο» ανατροπών στο ριάλιτι επιβίωσης.

Και αυτό διότι η Κόκκινη ομάδα αποδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο, με τρεις συνεχόμενες αποχωρήσεις, εξέλιξη που ανάγκασε την παραγωγή να διαφοροποιήσει τα δεδομένα, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να «παγώνει» τους πάντες με την ανακοίνωσή του!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Νέο «ανακάτεμα» και ανασύσταση ομάδων

Γιατί; Διότι ανακοίνωσεότι οι ομάδες θα «ανακατευθούν» εκ νέου και θα γίνει ανασύσταση, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Ως εκ τούτου, όπως διαμορφώθηκαν οι ομάδες βάσει των νέων δεδομένων, οι Μπλέ αποτελούνται από τους: Σταυρούλα Χρυσαείδη, Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Νίκος Γιάννης και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από την άλλοι, οι Κόκκινοι αποτελούνται από τους: Στέλλα Ανδρεάδου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Μαίη Εμμανουηλίδου, Τάκης Καραγκούνιας, Σπύρος Μαρτίκας και Στάθης Σχίζας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, αρκετοί παίκτες του Survivor 2022 έδειξαν ενθουσιασμένοι με τη νέα μίξη των ομάδων, ωστόσο άλλοι στεναχωρήθηκαν που θα αποχωριστούν τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους.


Πηγή