Κυριακή , 2 Απρίλιος 2023

Survivor 2022: Τον «έφαγε» και αυτόν -Η αποχώρηση που οι περισσότεροι μάντευαν

Με ακόμη μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στο Survivor 2022, μία αποχώρηση που οι περισσότεροι περίμεναν ή έστω μάντευαν.

Ηταν «μονομαχία» δύο παικτών με μεγάλο κοινό εκτός παιχνιδιού (όπως έχει αποδειχθεί ως τώρα), ωστόσο οι περισσότεροι ήταν σίγουροι για την εξέλιξή της…

Σπύρος Μαρτίκας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν οι δύο που διεκδίκησαν την ψήφο των τηλεθεατών, προκειμένου να παραμείνουν στο Survivor 2022, την ώρα που η ένταση και οι τσακωμοί έχουν πληθύνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από τη «μονομαχία», ωστόσο, ο χωρισμός Βρισηίδας-Μαρτίκα επισκίασε τα πάντα και συγκέντρωσε τα φώτα με τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Ο Μαρτίκας έστειλε πίσω στην Ελλάδα και τον Εμμανουήλ

Εν μέσω αντεγκλήσεων και αιχμηρών σχολίων (με επίκεντρο τον τσακωμό Μαρτίκα-Βρισηίδας και όχι μόνο) στο Συμβούλιο του Νησιού, έφτασε και η ώρα της αποχώρησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετσι, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και επιστρέφει στην Ελλάδα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τον Μαρτίκα να βγαίνει για πολλοστή φορά νικητής από τη διαδικασία.

Ο Κωνσταντίνος, ξεσπώντας σε κλάματα, δήλωσε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή