Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Άλλαξαν ξανά οι ομάδες -Νέος καβγάς Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ με βαριές κουβέντες, ράκος ο Ασημίνα

Ακόμη ένα «ανακάτεμα» των ομάδων καταγράφηκε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2022.

Οι παίκτες του Survivor 2022 ενημερώθηκαν πως θα κληθούν να παίξουν σε αγώνες κατάταξης. Από αυτούς θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που εν συνεχεία θα επέλεγαν τους συμπαίκτες της επιλογής τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα οι δυο παίκτες να διαλέξουν με ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Survivor 2022, o Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να έχει στο πλευρό του τον Νίκο Γιάννη, την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποφάσισε να έχει στην Κόκκινη ομάδα τον Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor 2022: Ενταση μεταξύ Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ -«Εχεις παραισθήσεις»

Πάντως, στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου, οι δυο φίλοι και νέοι αρχηγοί είχαν νέο έντονο καβγά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφορμή στάθηκε το run που είχαν οι δυο τους όπου κατόρθωσε να πάρει τη νίκη ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μπλε ομάδα.

«Ρε θα τον πέρναγα αν δεν μου έφευγε ο κρίκος από το χέρι» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ προς τους συμπαίκτες του. «Και τον κρίκο πρώτος τον έπιασα» αποκρίθηκε αμέσως ο Άρης Σοϊλέδης από τον διπλανό πάγκο.

Γ.Τ.: Εδώ πέρα θα σου έριχνα μέτρα πολλά! Εδώ; Πάρα πολλά! Σε πρόλαβα εδώ στο τέλος.

Α.Σ.: Τις ισορροπίες τις πέρασα χωρίς να ακουμπήσω σχοινί. Που θα μου έριχνες μέτρα;

Γ.Τ.: Μέτρα πολλά θα σου έριχνα! Πάρα πολλά!

Α Σ.: Καλέ, παραισθήσεις έχεις;

Γ.Τ.: Εσύ μάλλον έχεις.

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης φώναξε προς τον αρχηγό της Κόκκινης ομάδας πως «απλά δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις τώρα. Αυτή η τρέλα που βγάζεις απέναντι μου δεν είναι ωραία και σε βλέπει ο κόσμος. Μην τρελαίνεσαι. Θα κερδίσεις και θα κερδίσω. Αυτά τα «σε έχω» και «θα σου έριχνα μέτρα» μην τα λες σε μένα! Πες τα σε κάποιον άλλον γιατί ποτέ δεν σου μιλάω έτσι. Εκτίθεσαι, Τάλα, εκτίθεσαι! Έχεις παραισθήσεις αδελφέ».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Διαλυμένη η Ασημίνα με την αποχώρηση της Βρισηίδας -«Τώρα είμαι μόνη μου»

Στο μεταξύ, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μοιάζει διαλυμένη ψυχολογικά μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου με την οποία και είχαν έρθει πολύ κοντά τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα, η παίκτρια των Μπλε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση και εξομολογήθηκε πως «η Βρισηίδα ήταν εκείνη που με ανέβαζε όποτε έπεφτα και έφυγε. Μου λείπει ήδη πολύ. Ξύπνησα το πρωί και δεν ήταν δίπλα μου. Είμαι η τελευταία γυναίκα που μένω από τους πρώτους παίκτες που έχουν έρθει στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα. Ήμασταν δύο και τώρα είμαι μόνη μου».

«Όταν έδωσε ο Γιώργος Λιανός τον λόγο στη Βρισηίδα και την ρώτησε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του Survivor 2022, εκείνη είπε εμένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μου δείξει επανειλημμένες φορές ότι με πιστεύει πάρα πολύ και ότι θέλει πάρα πολύ να το σηκώσω εγώ. Θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο κι αν έρθει καλώς. Μου έχει φορτίσει τις μπαταρίες με το γέλιο και την χαρά της και ότι απόθεμα μού έχει μείνει θα το περνάω στους αγώνες και με αυτό θα πορευτώ», συμπλήρωσε, φορτισμένη συναισθηματικά, η παίκτρια των Μπλε.


Πηγή