Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Ανατροπή με την τετράδα αποχώρησης -Σκηνές πανικού στο Συμβούλιο, απέβαλαν τους… σαματατζήδες

Ανατροπές, εκπλήξεις και ένα εκρηκτικό Συμβούλιο, με έναν άνευ προηγουμένου καυγά, περιλάμβανε το μενού της τελευταίας ημέρας στο Survivor 2022.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, μετά τη χθεσινή πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση, με την Κόκκινη ομάδα να ψηφίζει τον Γιώργο Κατσαούνη. Αυτή τη φορά το σκηνικό ανατράπηκε, με τους Μπλε να γνωρίζουν την ήττα για το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και να οδηγούνται στην κάλπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Ο Εμμανουήλ τους έκανε… χαλάστρα -Ποιοι συμπλήρωσαν την τετράδα αποχώρησης

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι άπαντες περίμεναν ο δεύτερος υποψήφιος να είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, εκείνος τους… έκανε χαλάστρα, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία. Ετσι, η δεύτερη προς αποχώρηση, ύστερα από ένα γεμάτο ένταση Συμβούλιο, ψηφίστηκε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Από τη μεριά τους, οι παίκτες που κέρδισαν τις ατομικές ασυλίες, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, υπέδειξαν ως ως υποψήφιους τη Τζο Μαριδάκη και τον Αρη Σοϊλέδη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ετσι, η τετράδα προς αποχώρηση συμπληρώθηκε με τους Κατσαούνη, Αβραμάκη, Σοϊλέδη και Μαριδάκη να τίθενται στη διάθεση του κοινού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Πρωτοφανείς σκηνές -Αγριος καυγάς Σοϊλέδη-Καραγκούνια και αποβολή

Ωστόσο, η ένταση που είχε προκληθεί νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, όχι μόνο είχε συνέχεια, αλλά ζήσαμε πρωτοφανείς στιγμές στο Survivor 2022.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άρης Σοϊλέδης και Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, με τα νεύρα να χτυπάνε «κόκκινο», έπειτα από σχόλιο που έκανε νωρίτερα ο Τάκης, πως θα ήταν καλύτερο να ψηφίσουν τον Άρη για υποψήφιο προς αποχώρηση μιας και θεωρεί πως έχει ιδιαίτερη δυναμική στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Άρης άφησε αιχμές για τον Τάκη και ξεκίνησαν να λογομαχούν.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος και άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;».

Η απάντηση ήταν άμεση από τον Τάκη: «Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο παίκτες ξέφυγαν ακόμη περισσότερο, πήγαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ εκείνη τη στιγμή επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα και απέβαλε από το Συμβούλιο τους δύο παίκτες, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.


Πηγή