Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Ανατροπή «σοκ» -Ποιος αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους [βίντεο] | ΖΩΗ

Μία απρόσμενη εξέλιξη που ουδείς περίμενε στο Survivor 2022 έλαβε χώρα στο Συμβούλιο του Νησιού.

Την ώρα που άπαντες ανέμεναν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μεταξύ των δύο ομάδων, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός «πάγωσε» τους πάντες, ανακοινώνοντας ένα νέο της τελευταίας στιγμής…

Survivor 2022: Αποχώρηση «σοκ» για λόγους οικογενειακούς

Και, μάλιστα, αυτό που δήλωσε ο Γιώργος Λιανός δεν είχε να κάνει με τους τρεις υποψηφίους… «Παιδιά, με συγχωρείτε για τη διακοπή, απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω», σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor αιφνιδιάζοντας τόσο τις δυο ομάδες στο συμβούλιο του νησιού, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, από τη στη στιγμή που έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία».

Survivor 2022: Κέρδισαν μία εβδομάδα χρόνο οι τρεις υποψήφιοι

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Ο κόσμος έχει ψηφίσει. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους δύο αγώνες ασυλίας και ο κόσμος πλέον θα ψηφίσει μόνο εκείνους», όπως εξήγησε ο Γιώργος Λιανός.

Ετσι, Βαλάντης, Μυριέλλα Κουρεντή και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, κέρδισαν ακόμη λίγο χρόνο, ωστόσο ήδη η αποχώρηση ενός/μίας εκ των τριών έχει ήδη «κλειδώσει», απλώς θα γίνει γνωστή με μία μικρή καθυστέρηση…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή