Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: «Αν αποχωρήσει ο Σπύρος Μαρτίκας, θα πέσουν πολλές μάσκες» – Η ατάκα που προκάλεσε αίσθηση

Tο Survivor 2022 να μπαίνει σταδιακά στην τελική του ευθεία και η στρατηγική γίνεται ακόμη πιο σημαντικό μέρος του παιχνιδιού.

Έτσι, δεν προκαλεί περιέργεια ότι οι κλίκες και οι κατευθυνόμενες ψήφοι είναι ανάμεσα στα θέματα που συζητιούνται στα πηγαδάκια του Survivor, καθώς άπαντες θα ήθελαν να φτάσουν στην τετράδα του τελικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτήν τη στιγμή υπάρχει στο Survivor ο Σπύρος, που καλώς ή κακώς είναι πολύ αδύναμος αγωνιστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Για αυτό κι είναι ένας εύκολος στόχος στην πρώτη ασυλία να βγαίνει πρώτος υποψήφιος. Νομίζω ότι αν αποχωρήσει από το παιχνίδι, εκεί θα πέσουν πολλές μάσκες και θα αλλάζουν το σκεπτικό τους ότι θα ψηφίσουν αγωνιστικά και θα το κάνουν όλοι με στρατηγική, με τη φιλία στη μέση και με το ποιον ή όχι θέλουν να βρουν απέναντί τους», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Είμαι βέβαιος πως αν χάσω την πρώτη ασυλία από εδώ και πέρα, θα είμαι σίγουρα υποψήφιος. Περιμένω πως και πως αυτήν τη στιγμή γιατί όλοι έλεγαν πως ψηφίζουν αγωνιστικά. Αυτό θα είναι μια απόδειξη ότι κάποιοι δεν θέλουν να με βρούνε απέναντί τους αγωνιστικά και πως θα παίξουν στρατηγικά για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους φίλους τους. Οπότε, αναμένω να δω κάτι τέτοιο. Βέβαια δεν θα τους το κάνω καθόλου εύκολο. Σε κάθε ασυλία θα μπαίνω μέσα για να την κερδίζω».

Survivor 2022: Ο Σπύρος Μαρτίκας «βλέπει » σχέδιο του Άρη Σοϊλέδη για τον τελικό

Για το σχέδιο που πιστεύει πως έχει ο Άρης Σοϊλέδης για τον τελικό του Survivor 2022 μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας. «Δεν μου αρέσει που ο Άρης εγκλωβίζει κόσμο. Έχει απώτερο σκοπό να θέλει στον τελικό του Survivor να καθίσει με ανθρώπους που είναι λιγότερης δυναμικής κι αποδοχής από εκείνον γιατί έτσι πιστεύει. Πασχίζεις να καθίσεις με κόσμο διαχειρίσιμο. Θέλεις η τετράδα να επιλεγεί δια χειρός Άρη κατά πως σε βολεύει», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Δεν σε συμφέρουν οι υπόλοιποι γιατί έχουν ήθος, αξίες και πάνε με το σπαθί τους. Παλεύουν και κρίνονται από τον κόσμο. Εσύ πασχίζεις να φτάσεις εκεί, χωρίς να βγεις σε κάποια δοκιμασία απέναντι στον κόσμο. Πας εκεί με κόσμο που εσύ θα επιλέξεις ως πιο εύκολα διαχειρίσιμους από εσένα. Άρα τέσσερις καρέκλες δια χειρός Άρη, δεν νομίζω ότι θα βρούνε σύμφωνο τον κόσμο που μας κρίνει».


Πηγή