Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Αποχώρηση… ανακούφισης για τους περισσότερους παίκτες -Το πιο «ψυχρό» αντίο

Με μία αποχώρηση που πολλοί από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης… εύχονταν, ολοκληρώθηκε κι αυτή η εβδομάδα στο Survivor 2022.

Επειτα από μία εβδομάδα συνεχών ταραχών και τσακωμών -κάτι που έχει γίνει πλέον συνήθειο στο Survivor 2022- οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε ακόμη ένα Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να μάθουν ποιος θα είναι εκείνος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, η επιθυμία -ή μάλλον… ευχή- των περισσότερων από τους παίκτες του ριάλιτι ήταν να αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος αποτελούσε τον πρωταγωνιστή της πλειοψηφίας των εντάσεων και οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες του δεν ήταν καθόλου καλές.

Survivor 2022: Αποχώρησε και… ανακουφίστηκαν

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας καθώς και ο Στάθης Σχίζας μετά την υπόδειξη της Στέλλας Ανδρεάδου λόγω της ατομικής της ασυλίας.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που αποχωρεί… ανακούφισε πολλούς από τους παίκτες. Και αυτό διότι η ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού ήταν να αποχωρήσει από το Survivor 2022 ο Τάκης Καραγκούνιας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αντιδράσεις ανακούφισης ιδιαίτερα της Βρισηίδας ήταν παροιμιώδεις, ενώ τη χαρά τους δεν έκρυψαν κι άλλοι παίκτες.

«Είναι σεβαστή η απόφαση του κόσμου. Το έχω ξαναπεί. Να δούμε πως θα είναι το μέλλον, αφού θα φύγει αυτός ο άνθρωπος από ‘δω μέσα. Ευχαριστώ, παιδιά, για ό,τι κάνατε, πραγματικά» τόνισε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας αποχωρώντας από το Survivor 2022, αποχαιρετώντας ελάχιστους από τους συμπαίκτες του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή