Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Αυτός είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στους Διασήμους [βίντεο] | ΖΩΗ

Νέα πρόσωπα θα δούμε σύντομα να καταφτάνουν στον Αγιο Δομίνικο για να ενταχθούν στις ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών στο Survivor 2022.

Την αρχή των νέων παικτών στο Survivor 2022 θα κάνει ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αναχωρεί την επόμενη εβδομάδα για Άγιο Δομίνικο. Ενώ, την ίδια στιγμή, φέρεται πως ο Ατζούν έχει κάνει πρόταση στον φίλο και συνεργάτη του Ντάνου, Αναστάσιο Ντούγκα, να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Φεύγει για Αγιο Δομίνικο ο Αρης Σοϊλέδης

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Super Κατερίνα με την Ελενα Πολυκάρπου να αναφέρει ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε μιλήσει με την παραγωγή προκειμένου να βρεθεί στο Survivor από την πρεμιέρα κιόλας του ριάλιτι.

Οι δύο πλευρές μπορεί στην αρχή να μην τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι, όμως ο Άρης Σοϊλέδης επικοινώνησε εκ νέου με τους ιθύνοντες του Survivor 2022 και ήρθαν σε συμφωνία. Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή, την επόμενη εβδομάδα ο Άρης Σοϊλέδης θα ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Σε συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκεται και ο δικηγόρος και κολλητός φίλος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Αναστάσιος Ντούγκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι η σύντροφος του Αρη Σοϊλέδη

Χαρακτηριστικό είναι πως στο άκουσμα της είδησης ότι ο Άρης Σοϊλέδης μπαίνει στο Survivor 2022, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε που θα πάει και θα αφήσει μόνη της την Μαρία Αντωνά.

Πρόκειται για την dj με αναλογίες μοντέλου και δημοσιογράφο που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στο πλευρό της Μπέτυς Μαγγίρα και μάλιστα πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε πως παντρεύεται.

Το ζευγάρι ήδη συγκατοικεί και η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι. Φαίνεται μάλιστα πως ο Αρης Σοϊλέδης είναι αρκετά ρομαντικός αφού η πρόταση γάμου έγινε σε ένα σκάφος ενώ ο ίδιος δημοσίευσε και φωτογραφίες στο instagram. «Είπε ναι! Υπόσχομαι να σε κάνω ευτυχισμένη και να σε προστατεύσω για το υπόλοιπο της ζωής μας.». Η πρόταση γάμου έγινε σε σκάφος στον Πειραιά με έναν μουσικό να παίζει σαξόφωνο και τα πάντα να είναι στολισμένα με τριαντάφυλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή