Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: «Βόμβες» στο ριάλιτι -Αποχώρηση σοκ του Βισκαδουράκη, «σεισμός» από την αποκάλυψη Κωνσταντάρα | ΖΩΗ

Τα πάνω-κάτω έφερε το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2022, το πιο ανατρεπτικό πιθανότατα μέχρι τώρα, αφού συμπεριλάμβανε αποχωρήσεις-έκπληξη, μπόλικη ένταση και αποκαλύψεις-σοκ που τράνταξαν για τα καλά τις ισορροπίες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ψήφο του κοινού και την αποχώρηση, συντελέστηκε μία μεγάλη έκπληξη. Υποψήφιοι ήταν οι Θανάσης Βισκαδουράκης και Αθηνά Ευμορφιάδη από πλευράς Διάσημων και Σοφιάνα Αβραμάκη και Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τέσσερις παίκτες «πάλεψαν» για να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί. Και η ανακοίνωσή του προκάλεσε σοκ.

Survivor 2022: Αναυδοι όλοι από την αποχώρηση Βισκαδουράκη

Διότι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Αν κι οι υπόλοιποι σοκαρίστηκαν, καθώς ήταν ο πιο δημοφιλής από τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο ίδιος το εξέλαβε πολύ ήρεμα κι έφυγε από το Συμβούλιο χαμογελαστός. «Έτσι αποφάσισε το κοινό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε αυτήν την ομάδα. Έμαθα πολλά μαζί τους. Είχαμε όμορφες στιγμές κι ελάχιστες κακές. Δεν μάλωσα με κανένα. Ήταν ένα όνειρο που πίστεψε η γυναίκα μου. Ήθελε να έρθω εδώ και να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Θα γυρίσω πίσω στην κόρη μου και στην γυναίκα μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: «Σεισμός» από τις αποκαλύψεις του Λάμπρου, άνω-κάτω οι Μαχητές

Πάντως, πέραν της απρόσμενης αποχώρησης του Θανάση Βισκαδουράκη, στο Συμβούλιο του Νησιού προκλήθηκε «σεισμός» από τις αποκαλύψεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου», φέρνοντας τα πάνω-κάτω.

Τι αποκάλυψε; Οτι ζητήθηκε στη Μυριέλλα Κουρεντή από παίκτες της Μπλε ομάδας να ψηφίσει για υποψήφιο προς αποχώρηση έναν δυνατό παίκτη από την ομάδα των Διάσημων γιατί ορισμένοι από τους Μαχητές ήθελαν πάση θυσία να διώξουν έναν παίκτη από την δική τους ομάδα. Κάτι, μάλιστα, που η Μυριέλλα επιβεβαίωσε και με το παραπάνω.

Στο Συμβούλιο του Νησιού επικράτησε παγωμάρα, αφού πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η στρατηγική έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτήν την βόμβα δεν μπορούσα να την ρίξω εγώ. Ίσως επειδή ήθελα να πιστεύω ότι το συμβάν έγινε μια φορά επάνω στα νεύρα. Το μοιράστηκα με τον καλύτερό μου φίλο, τον Λάμπρο κι αυτός θεώρησε σωστό να το πει. Δεν θέλω να πω το όνομά τους, αλλά ισχύει. Είναι αλήθεια και δεν μου άρεσε. Με έτρωγε», δήλωσε η Μυριέλλα Κουρεντή, «φωτογραφίζοντας» πάντως τον Σάββα Κάλφα, δίχως να απαντήσει ξεκάθαρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως όταν ρωτήθηκε και ο Γιώργος Κατσαούνης για το θέμα, μασούσε τα λόγια του κι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.


Πηγή