Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Εκτός ορίων καβγάς Βρισηίδας-Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με μπινελίκια

Ένα ακόμα επεισοδιακό αγώνισμα για τους παίκτες του Survivor 2022 με βασικούς… πρωταγωνιστές τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο καβγάς τους ήταν έντονος.

Αν και οι Μπλε νίκησαν χθες απολαμβάνοντας το έπαθλο επικοινωνίας με δικούς τους ανθρώπους, η ανακωχή κράτησε για τους παίκτες της ομάδας για πολύ λίγο καθώς όταν Βρισηίδα Ανδριώτου διαγωνίστηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 2022 και έχασε, η ένταση χτύπησε «κόκκινο» μόλις κάθισε στον πάγκο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Τσακώθηκαν Βρισηίδα και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Κωνσταντίνε, μην μου φωνάζεις, ”στόχευσε” γιατί στοχεύω!», είπε απευθυνόμενη στον συμπαίκτη της την ώρα που είχε κάτσει πια στον πάγκο και έπινε νερό ενώ μετά κοπάνησε το πόδι της και φώναξε με επιτακτικό τόνο: «Σου μιλάω!».

«Πάω να παίξω, τι μου μιλάς;», της απάντησε ο Κωνσταντίνος Εμανουήλ γεμάτος νεύρα. Tότε η Βρισήιδα Ανδριώτου κατέβηκε από τον πάγκο και κινήθηκε επιθετικά εναντίον του φωνάζοντας. «Μου είπες σκάσε, μου είπες σκάσε!», του έλεγε.

«Δεν σε έβρισα αγόρι μου, δεν σε έβρισα»,του είπε με έντονο ύφος σπρώχνοντάς τον παράλληλα. «Με σπρώχνεις; Είσαι καλά; Είσαι καλά κορίτσ μου; Επικοινωνείς;», τη ρώτουσε ξανά και ξανά ο Κωνσταντίνος Εμανουήλ με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα και την έντασή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Καβγάς εκτός ορίων μεταξύ τους

Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να μην υπάρχουν φωνές μεταξύ τους. «Είσαι υστερικιά, τρελή!», συνέχιζε να της λέει, με τους συμπαίκτες τους να παραμένουν ανάμεσά τους και να ζητούν να ηρεμήσουν.

Και παρότι ο Κωνσταντίνος Εμανουήλ είχε πάρει θέση για να διαγωνιστεί, οι δύο τους συνέχιζαν να τσακώνονται και να απευθύνονται με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλο. «Δεν ντρέπεσαι; Με σπρώχνεις μπροστά στις κάμερες; Με χτυπάς; Να το βουλώσεις!!!», της είπε.

«Βούλωστο; Ωραία μιλάς, δείχνεις ποιος είσαι! Είπες ότι σε έβρισα, όλο ψέματα λες», σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ έπειτα απευθύνθηκε και στους συμπαίκτες της φανερά εκνευρισμένη: «Έχω δίκιο αλλά κανείς δεν παίρνει θέση έτσι;», πετώντας και το νερό που κρατούσε στα χέρια της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή