Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Η αποκάλυψη για τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών που οδήγησε στην αποβολή Κατσαούνη

Ένας όρος στο συμβόλαιο των παικτών του Survivor 2022 φαίνεται πως οδήγησε στην αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη.

Ο Γιώργος Κατσαούνης βρέθηκε εκτός Survivor ύστερα από το επεισόδιο με τον Τάκη Καραγκούνια.

Survivor 2022: Τι ανακοίνωσε ο Λιανός για την απόφαση της παραγωγής

«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την Κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση», δήλωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές, αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».

Survivor 2022: Ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών που οδήγησε στην αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη

Από την πλευρά της, η Μαρία Αντωνά, στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησε να εξηγήσει τον όρο στο συμβόλαιο των παικτών που οδήγησε την παραγωγή στην απόφαση για την αποβολή του παίκτη των Κόκκινων.

«Έχουμε δει να ξεφεύγουν, γενικότερα, οι παίκτες με τους κανόνες του Survivor αλλά εγώ θα πρότεινα να πει ένα, ”σε αγαπάω” για να τα ξεχάσουν όλα», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τότε, τον λόγο πήρε η Μαρία Αντωνά και είπε: «Από τη στιγμή που έγινε η πράξη και καταγράφηκε, δεν μαζευόταν γιατί υπάρχει όρος στο συμβόλαιό τους για οτιδήποτε απειλήσει την προσωπική ακεραιότητα του άλλου, είτε λεκτικά είτε με χειρονομία, οπότε φεύγει».


Πηγή