Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Η Μαρία Αντωνά απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για το ξέσπασμα στον Αρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά έδωσε τη δική της απάντηση στον Τάκη Καραγκούνια για όσα είπε για τον Άρη Σοϊλέδη στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor 2022.

«Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης. Το μόνο που έκανες ήταν να έχεις επικοινωνία με το τηλέφωνο κάποιου που το είχες βρει και να έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Και αυτό, όχι για να λες σ’ αγαπώ στη γυναίκα του όπως είπες και να ξέρεις αν είναι καλά. Και εγώ θέλω να πω σ’ αγαπώ στην κορούλα μου και τη μητέρα μου που έχασε τον άντρα της, τον πατέρα μου… Σου είπε η κοπέλα σου, ότι βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αυτά που έκανες με τη Σοφιάννα. Ας μην τα έκανες αυτά που κάνατε με την κολλητή σου και τα πήρε χαμπάρι ο Εμμανουήλ, να μην τα έβγαζε στη φόρα…. Είπες στον Εμμανουήλ, “Ξέρω τι έχεις πει και να τα διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει”» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor 2022 για τον Άρη Σοϊλέδη, όταν έγινε γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, αυτό της επικοινωνίας με τα αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εδώ και δύο εβδομάδες παλεύω να το κάνω αυτό και τον ξεσκέπασα. Δεν είμαι ρουφιάνος με αυτό που έκανα. Θέλω επί ίσοις όροις να παίζουμε. Δεν μπορεί εγώ να είμαι έτσι και αυτός να παραμένει στα κιλά του. Ας αναρωτηθεί ο κόσμος πώς γίνεται αυτό. Δεν μπορώ εγώ να λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις κάτι και αυτός να ξέρει τι λέω και να λέει ότι “έτσι τυχαία το έμαθα γιατί πήγαινα στην τουαλέτα”. Που; Μόνοι μας είμαστε εδώ πέρα δεν είναι κανένας, δεν πλησιάζει κανένας από την παραγωγή. Στα 200 μέτρα είναι όλοι» και πρόσθεσε «Είναι ένας κλέφτης και δεν του αξίζει να φτάσει στον τελικό», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Survivor 2022: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στον Τάκη Καραγκούνια

Η Μαρία Αντωνά βλέποντας το εν λόγω απόσπασμα από το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ξέσπασε μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου συμμετέχει

«Πού ξέρει πόσα κιλά ήταν ο Άρης πριν μπει στο παιχνίδι; Τον ζύγισε; Ζυγαριά είναι; Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Άρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη. Λογικό είναι να είναι πρόβλημα, πέντε στα πέντε είναι πολλές οι νίκες Τάκη μου. Με ποιον τρόπο προσπαθεί δύο βδομάδες να τον ξεσκεπάσει; On camera; Στους παίκτες, στην παραγωγή; Πού υπήρξε ρουφιάνος και έλεγε αυτά τα πράγματα; Και εγώ έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο παιχνίδι, αλλά δεν το σέβεται κανείς. Συνεχίζουν εκεί κάθε μέρα», είπε η Μαρία Αντωνά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή