Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Η Σοφιάννα Αβραμάκη επέστρεψε στα πάτρια εδάφη -Η selfie της με φόντο… σουβλάκια

Στα πάτρια εδάφη των Σερρών βρέθηκε η παίκτρια του Survivor 2022, Σοφιάννα Αβραμάκη.

Η Σοφιάννα είχε αποχωρήσει από το Survivor στις αρχές Μαΐου, όταν είχε βρεθεί για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα υποψήφια προς αποχώρηση. Και εάν την πρώτη φορά τη γλίτωσε, τη δεύτερη δεν συνέβη το ίδιο, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς την πατρίδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παίκτρια των Μπλε φαίνεται να «πλήρωσε» την παρέα της με τον Άρη Σοϊλέδη και όσα τους καταλόγιζαν συμπαίκτες τους.

Η νεαρή έδειξε να κερδίζει τη συμπάθεια αρκετών συμπαικτών της, καθώς με την ανακοίνωση του ονόματός της από τον Γιώργο Λιανό ως το άτομο που αποχωρεί, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους και ξέσπασαν σε κλάματα.

Παρόλα αυτά, η Σοφιάννα δεν φάνηκε να πτοείται και με το που επέστρεψε στην πατρίδα, φρόντισε να βρεθεί και στον τόπο καταγωγής της, τις Σέρρες. Μάλιστα, ένα από τα μέρη στα οποία φαίνεται ότι πήγε, είναι γνωστό σουβλατζίδικο της όμορφης μακεδονικής πόλης, όπου έβγαλε και μια selfie.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Όσα ακούστηκαν για τη σχέση της Σοφιάννας με τον Άρη Σοϊλέδη και τι είπε η ίδια

Ένα από τα πράγματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού που παρακολουθεί το Survivor 2022, έχει να κάνει με τη σχέση της Σοφιάννας Αβραμάκη με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Αυτά που ακουγόντουσαν για εμένα και τον Άρη στην αρχή ήταν αστεία, μέχρι που καταλάβαμε πόσο σοβαρό είναι. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ιδίως όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, πόσο μάλλον όταν και η κοπέλα που θα παντρευτεί είναι στον χώρο της τηλεόρασης και δέχεται έναν αλλεπάλληλο πόλεμο. Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς δεν υπάρχει κάτι. Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα, που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας, γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω», είχε αναφέρει η Σοφιάννα, απαντώντας στη σχετική φημολογία.

«Ενημερώθηκα από τον Άρη για το τι έχει συμβεί και στην αρχή το πήρα στην πλάκα, αλλά μετά νομίζω ότι το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι μπήκα στη θέση της Μαρίας Αντωνά, σκέφτηκα πως μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα, που είναι εκεί έξω, που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος με τη συγκεκριμένη κοπέλα, για την οποία μπορεί να έχουν ακουστεί και άλλα πράγματα στο παρελθόν. Σκεφτήκαμε με την παρέα τρόπους να χειριστούμε, δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο πονηρό με τον Άρη. Κάποιοι από την παρέα μας είπαν να το αφήσουμε να περάσει και να μην το κάνουμε θέμα. Ρωτήσαμε έναν προς έναν αν έχουν δει κάτι μεταξύ εμένα και του Άρη και όλοι το αρνήθηκαν. Ο Εμμανουήλ είπε ότι ήταν τρολ», πρόσθεσε επί του θέματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή