Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Καβγάδων συνέχεια -Σοφιάννα και Τάκης Καραγκούνιας εκτός ορίων, τι θα δούμε σήμερα

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor 2022 για αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί απόψε, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στην παραλία του Survivor 2022. Μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, στο οποίο ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια, ενώ ο Γιώργος Λιανός τους απέβαλε από το συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις και ο εκνευρισμός συνεχίζονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο παίκτες έρχονται ξανά σε αντιπαράθεση, ωστόσο, αυτή τη φορά μπαίνει μπροστά η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία παίρνει θέση και υπερασπίζεται τον ποδοσφαιριστή.

«Ποιος σε βρίζει; Δεν μπορείς να ανήκεις σε παρέα! Είσαι ακατάλληλος! Τι λες ρε υποκριτή άνθρωπε;», ακούγεται να λέει στο trailer η Σοφιάννα Αβραμάκη στον Τάκη Καραγκούνια.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Survivor ρίχνονται ξανά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο φαγητού, ενώ στο συμβούλιο του νησιού που θα ακολουθήσει, θα μάθουμε ποιος ή ποια θα αποχωρήσει. Αυτή την εβδομάδα, λόγω Πάσχα, η αποχώρηση θα γίνει μία μέρα νωρίτερα από τη συνήθη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως αυτή την εβδομάδα έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση. Από τους Κόκκινους λοιπόν, πρώτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε την Τζο Μαριδάκη. Από την άλλη, πρώτη υποψήφια από τους Μπλε ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη, ενώ κατόπιν υπόδειξης του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, που είχε την ατομική ασυλία, δεύτερος υποψήφιος βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

Mετά τον χτεσινό άνευ προηγουμένου καβγά, οι συγκρούσεις συνεχίζονται.


Πηγή