Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor 2022: Μεγάλη αποχώρηση και συγκίνηση έπειτα από ένα επεισοδιακό Συμβούλιο

Με μία μεγάλη αποχώρηση, ενός εκ των πλέον προβεβλημένων παικτών του Survivor 2022, ολοκληρώθηκε η εβδομάδα.

Επειτα από μία εβδομάδα διαρκών εντάσεων κυρίως στη Μπλε ομάδα, το Συμβούλιο του Νησιού ήταν ιδιαίτερα «θερμό».

Μάλιστα, οι απανωτές ήττες των Μπλε -οι οποίες αποτέλεσαν αφορμή για ακόμη μεγαλύτερη… φαγωμάρα- έφεραν μία ψηφοφορία αποχώρησης, στην οποία όλοι οι υποψήφιοι ήταν την ομάδα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, το γεγονός της εβδομάδας ήταν η σοβαρή παράβαση των Άρη Σοϊλέδη και Γιώργου Ταλάντσεβ, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο και με αγαπημένα τους πρόσωπα, παραβιάζοντας τους όρους του Survivor 2022. Αυτό πυροδότησε «ντόμινο» τσακωμών και αντιδράσεων, με τον Τάκη να εκτοξεύει «βέλη» και προσβολές προς τον Άρη.

Survivor 2022: Εμειναν οι… φασαριόζοι, έφυγε η Σοφιάνα

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι παίκτες που προκαλούν τις περισσότερες εντάσεις στο παιχνίδι είναι οι Τάκης Καραγκούνιας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Και οι Μπλε θα ήθελαν να απαλλαγούν όσο πιο γρήγορα μπορούν από έναν εκ των δύο, αφού έχουν πέσει σε δυσμένεια λόγω των συνεχών τσακωμών. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ τους ακολούθησε η Σοφιάνα Αβραμάκη, την οποία υπέδειξε η Στέλλα Ανδρεάδου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία για αυτήν την εβδομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες του Survivor 2022 συγκεντρώθηκαν στο Συμβούλιο αποχώρησης, ενώ μέσω εκρηκτικού κλίματος για να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, δεν έδιωξε τους δύο… φασαριόζους, αλλά τη Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία επιστρέφει στην Ελλάδα.

«Είμαι στενοχωρημένη, όχι γιατί φεύγω. Το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε κι είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σοφιάνα Αβραμάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή