Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Survivor 2022: Οι Κόκκινοι «κράζουν» την Βρισηίδα και ο Σπύρος τον… εαυτό του

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε στο επεισόδιο της Tετάρτης του Survivor 2022, η Βρησηίδα Ανδριώτου.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας σχολίασαν τη συμπεριφορά της στο χτεσινό αγώνισμα επικοινωνίας. Η Βρισηίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα φανατίζεται, ξεσπάει σε κλάματα, αρχίζει και φωνάζει ή απλά μέσα στα νεύρα βρίζει και φεύγει από τον πάγκο προκειμένου να ηρεμήσει. Μαζί της στο χθεσινό επεισόδιο εκνευρίστηκαν ο Στάθης που κατά τη διάρκεια ενός ματσαρίσματος είδε τη Βρισηίδα να φωνάζει μπροστά στο πρόσωπό του επιδεικτικά, ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος είπε ότι βαρέθηκε πια να την νταντεύει και ο Τάλα, ο οποίος δεν αντέχει πλέον τις φωνές της. Πιο έξαλλος από όλους έγινε ο Άρης ο οποίος παρ’ όλο που είναι στην ίδια ομάδα μαζί της, βαρέθηκε να την ακούει συνεχώς να γκρινιάζει ή να εκρήγνυται κατά τη διάρκεια ή μετά από κάποιον αγώνα. Έτσι, όταν η Βρισηίδα είχε ακόμα μία έκρηξη, ο Άρης της μίλησε έντονα, κάνοντάς την και πάλι να κλαίει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε πως η παίκτρια πρέπει να έχει ευγένεια και να μην λειτουργεί σαν παιδάκι ενώ στη συνέχεια απόρησε το πως θα την ανεχόταν ο Σπύρος Μαρτίκας, αν συνέχιζαν τη σχέση τους κι έξω από το Survivor.

Survivor 2022: Ο Σπύρος Μαρτίκας εκτόξευσε τα πυρά του κατά της πρώην αγαπημένης του

Ο Σπύρος Μαρτίκας που μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήταν φουλ ερωτευμένος με τη Βρισηίδα κι οι δυο τους ζούσαν τον έρωτά τους, δίκασε την παίκτρια των μπλε και μεταξύ άλλων ανέφερε:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μακάρι να βρεθεί άνδρας που να την ανέχεται». Και συμπλήρωσε: «45 χρονών κι ακόμα γνωρίζω ανθρώπους και πέφτουμε από τα σύννεφα με συμπεριφορές, με ανθρώπους που δείχνουμε πρόθεση εμπιστοσύνης και μας απογοητεύουν, με κόσμο που έχουμε την καλύτερη διάθεση να τους κερδίσουμε στη ζωή μας και τελικά εισπράττουμε τη μεγαλύτερη απογοήτευση. Κάποιες ωραίες στιγμές και κάποιες τεράστιας έντασης και τελικά ο χωρισμός, που επιβεβαιώνει πολλά.

Σαφώς δεν έσπρωξα ποτέ την Βρισηίδα γιατί αν γινόταν, όλοι ξέρουμε τι κακό θα γινόταν. Δεν θα ήταν μια νύχτα ήρεμη στο Survivor με ένα ωραίο φεγγάρι από πάνω μας αλλά η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου. Ξεφεύγει χωρίς λόγο, έχει κερδίσει με την ομάδα της τόσες νίκες και δεν μπορεί να διαχειριστεί το θυμό της ούτε δευτερόλεπτο. Η επιθετικότητά της ξεπερνά κάθε ακρότητα απέναντι στους συμπαίκτες μου».


Πηγή