Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Σούπερ έκπληξη με αποχώρηση «βόμβα» -Ποιον έστειλε το κοινό πίσω στην Ελλάδα

Με μία αποχώρηση «βόμβα» ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στο Survivor 2022, καθώς έφυγε ένας από τους πλέον προβεβλημένους παίκτες.

Με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι μοιρασμένοι, δύο από τους Κόκκινους και δύο από τους Μπλε, στη διάθεση του κοινού τέθηκαν ο Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Αρης Σοϊλέδης και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στη «σκιά» της αποχώρησης του Γιώργου Κατσαούνη με απόφαση της παραγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Εκπληξη με αποχώρηση Ρουβά και έντονη συγκίνηση

Ετσι, οι παίκτες του Survivor 2022 συγκεντρώθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού, για ακόμη μία φορά εν μέσω εκρηκτικού κλίματος. Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού άπαντες ξαφνιάστηκαν. Και αυτό διότι ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Απόστολος Ρουβάς!

Με την ανακοίνωση οι παίκτες αμφότερων των ομάδων λύγισαν και ξέσπασαν σε κλάματα, αποχαιρετώντας μέσα σε συγκίνηση τον Απόστολο.

«Αν και δεν υπήρξα ποτέ φανατικός τηλεθεατής του Survivor, στο εξής δεν θα χάνω επεισόδιο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Ρουβάς, λίγο πριν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή