Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Στον τάκο ακόμη ένας… συνηθισμένος υποψήφιος -Τι σημαντικό ανακοίνωσε ο Λιανός

Ακόμη έναν… συνηθισμένο στο να ψηφίζεται από τους συμπαίκτες του για υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 2022, ανέδειξε η κάλπη στο τελευταίο Συμβούλιο.

Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έπειτα από έναν ανατρεπτικό αγώνα, που σημαδεύτηκε από μπόλικη ένταση με αποκορύφωμα τον άγριο τσακωμό των δύο κολλητών Σοϊλέδη-Ταλάντσεβ, η Κόκκινη ομάδα ήταν τελικά η νικήτρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Στον τάκο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ετσι, οι Μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη, προκειμένου να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, με την ένταση πάντως να μεταφέρεται και στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου έκανε λόγο για λυκοφιλίες στο Survivor 2022, αναφερόμενη στη συμπεριφορά του Άρη προς τον φίλο του, Γιώργο Ταλάντσεβ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Μπλε ψήφισαν λοιπόν ποιον ή ποια επιθυμούν να είναι υποψήφιος από την ομάδα τους και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος θεωρείται από τους πιο αδύναμους παίκτες, ενώ είναι και συνηθισμένος στη διαδικασία της διεκδίκησης ψήφου από το τηλεοπτικό κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σημαντική ανακοίνωση του Λιανού

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση, καθώς ανέφερε πως ο παίκτης που θα έχει την ατομική ασυλία, δεν θα υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η εν λόγω εξέλιξη ήρθε μετά τον αποδεκατισμό της Κόκκινης ομάδας, της οποίας αρκετά μέλη έχουν αρρωστήσει.


Πηγή