Τετάρτη , 15 Μάιος 2024

Survivor 2022: Στο… κόκκινο η αγωνία για την αποχώρηση -«Εγώ τι είμαι, μ@λ@κ@ς;»

Τον επόμενο παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor 2022 μαθαίνει σε λίγη ώρα το τηλεοπτικό κοινό.

Η ώρα για το συμβούλιο πλησιάζει, μαζί και η δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού για έναν από τους παίκτες του Survivor. Υπενθυμίζεται ότι, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Τζο Μαριδάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα έχουμε το συμβούλιο αποχώρησης, δεν θέλω να φύγει η Κάτια. Ούτε εγώ θέλω να φύγω», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία είναι επίσης σε διαδικασία να σκέφτεται ότι μπορεί να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν θέλω να αποχωρήσω με τίποτα. Δεν έχω χορτάσει ακόμα», τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο, που επίσης βρίσκεται στη δύσκολη θέση να είναι υποψήφια.

Survivor 2022: Η ατάκα που άναψε νέες «φωτιές» στους Διάσημους

Το «πολεμικό» κλίμα που φάνηκε με τον άνευ προηγουμένου καβγά μεταξύ της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Τάκη Καραγκούνια, στον οποίο συμμετείχε και η Κάτια Ταραμπάνκο, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα επεισόδιο. Η ατάκα «η Ναυσικά κάνει διακοπές», έφερε νέα… τρικυμία στους Διάσημους.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ζήτησε το λόγο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τα όσα της μετέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας πως είπε εκείνη για το πρόσωπο της. Η Ευρυδίκη δεν επιβεβαίωσε τίποτα, ενώ σχολίασε στην κάμερα του Survivor πως «ο Τάκης τα είπε όπως ήθελε! Θέλω να κρατάω απόσταση από όλους, εκτός από την Κάτια και τη Βρισηίδα που έχω επιλέξει».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχουν άτομα εδώ που με προδίδουν ξανά και ξανά», τόνισε με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε πως στα δυο άτομα που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Απόστολος Ρουβάς.

Η Κάτια Ταραμπάνκο «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας «έπιασε» την Κάτια Ταραμπάνκο και της ζήτησε τον λόγο για τα όσα συνέβησαν στο επεισοδιακό συμβούλιο.

«Ήθελα λίγο να μιλήσουμε εδώ πέρα επειδή έχουμε έρθει σχεδόν μαζί στο παιχνίδι και σου έχω πει μια μου έχεις πει κάποια πράματα εμπιστευτικά. Εγώ πιστεύω ότι έχεις πέσει σε μια παγίδα γιατί προχθές πίστεψες ότι είπα κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν αυτά που νόμιζες πως είπα. Η Ευρυδίκη χρησιμοποίησε το όνομα Βαλάντης; Πρόσεχε τι λες γιατί έχουν ακουστεί όλα όσα έχει πει η Ευρυδίκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν έχω τίποτα μαζί σου. Όταν εμπιστεύομαι κάποια πράγματα σε κάποιον και πάει και η Ευρυδίκη πάει και τα χρησιμοποιεί για να στρέψουν εναντίον μου τη ψηφοφορία, αυτό είναι το χειρότερο. Αυτό πήγε να κάνει. Μην ξεγελιέσαι γιατί θα τα δεις αυτά στο μέλλον», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο του είπε πως έχει ξεγελαστεί ήδη από εκείνον, καθώς αυτή του εμπιστεύτηκε κάποια πράγματα για την Ναυσικά και εκείνος τα μετέφερε, με αποτέλεσμα η τελευταία να της ζητήσει τον λόγο. Έτσι, οι δύο παίκτες δεν τα βρήκαν.

«Εγώ τι είμαι; Μακάκας;»

Σε ένα άλλο… μέτωπο, αυτό των Μαχητών, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, αναφερόμενος στο «τουλάχιστον να κερδίζω εγώ!» που φώναξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγωνίσματος, είπε: «Με έκανε να αισθανθώ ηλίθιος. Ένιωσα άσχημα με αυτό. Εγώ τι είμαι; Μακάκας; Υπάρχουν δυο τρία άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ομαδικό κλίμα» σχολίασε ενοχλημένος ο παίκτης των Μπλε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε στην κάμερα του Survivor την έμμεση πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της. Παρόλο που ήταν θετική, είπε ότι ακόμη δεν το έχει συνειδητοποιήσει.

Υπενθυμίζεται ότι, ο φίλος της Ευρυδίκης, Ανανίας, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, της αποκάλυψε ότι ο σύντροφός της του έκανε πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο τους, εφόσον βέβαια εκείνη… δεχθεί την πρόταση.

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», είπε ο καλός φίλος της Ευρυδίκης. Μάλιστα, η Ευρυδίκη απάντησε ότι δέχεται… αμφότερες τις προτάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή