Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Συμπληρώθηκαν οι υποψήφιοι για αποχώρηση -Χαμός στην ομάδα των Διασήμων [βίντεο] | ΖΩΗ

Γνωστοί έγιναν το βράδυ της Τρίτης (4/1) οι υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες από το Survivor 2022.

Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και νικητές αναδείχθηκαν και πάλι οι πρώτοι με σκορ 10-7. Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε, οι ηττημένοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Η πανωλεθρία των Διασήμων στα αγωνίσματα έφερε τρεις υποψηφίους για αποχώρηση απο την ομάδα τους

Ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον… τάκο μαζί με τον Βαλάντη θα βρεθεί και η Μυριέλλα Κουρεντή, καθώς συγκέντρωσε 6 ψήφους. Στη συνέχεια ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, διάλεξε τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση που είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κάπως έτσι, συμπληρώθηκε το «παζλ» με τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Τα… γαλλικά του Γιωρίκα

Σκασμένος ήταν ο Γιωρίκας Πηλίδης, ο οποίος έλεγε: «Δεν μπορούμε να σταυρώσουμε νίκη ρε @@!», ενώ λίγο αργότερα δήλωσε πως έχουν δημιουργηθεί δύο υπο-ομάδες στους Διάσημους. «Δεν ξέρω τι φταίει… Νομίζω πως έχουμε ήδη διασπαστεί και θα πάμε ξανά στο συμβούλιο για να ψηφιστούμε, κάτι που προκαλεί βαβούρα στην ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Survivor 2022: Εδωσε ξανά… ρέστα ο Βαλάντης

Η Μυριέλλα Κουρεντή πάντως σχολίασε πως κάποιος έχει τη… μύγα και μιλά για διάσπαση και υπο-ομάδες. Ο δε Βαλάντης χαρακτήρισε «τεμπελχανά και ιντριγκαδόρο» τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος υποστήριξε πως ο Ροδίτης τραγουδιστής προσπαθεί να θυματοποιηθεί για να κερδίσει ψήφους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή