Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Χαμός με τον Κατσαούνη -Τον έστησαν στο τοίχο για «εσχάτη προδοσία» | ΖΩΗ

Τριγμούς έχει προκαλέσει στην ομάδα των Μαχητών, στο Survivor 2022, η στάση του Γιώργου Κατσαούνη, τον οποίο οι συμπαίκτες του έστησαν στον τοίχο, κατηγορώντας τον για «εσχάτη προδοσία»!

Αιτία οι αποκαλύψεις του ότι… έστησαν το παιχνίδι για να χάσουν, διότι η Παρασκευή Σταματοπούλου ήθελε να είναι υποψήφια και να αποχωρήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επειτα από αυτό, η ομάδα του στράφηκε εναντίον του, θεωρώντας ότι τους «πουλάει» σε όλο τον κόσμο.

Survivor 2022: «Εσχάτη προδοσία»

Τα «βέλη» των Μαχητών προς τον Κατσαούνη άρχισαν να πέφτουν βροχή, χαρακτηρίζοντάς τον αναξιόπιστο και λέγοντας ότι βάζει μπροστά τον εγωισμό του και τις αντιπαραθέσεις του, κάνοντας κακό στην ομάδα.

Ο Σάββας Κάλφας ανέφερε πως η ομάδα τα δίνει πάντα όλα και μόνο αν έχαναν, θα έκαναν τον χατίρι της Παρασκευής. «Δεν είναι ωραίο να μας πουλάει έτσι. Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης κι η πράξη είναι εσχάτη προδοσία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor 2022: Τοποθέτηση-έπος από τον Μαρτίκα

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε πύρινο λόγο εναντίον του: «Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του σε όλον τον κόσμο απέναντι σε ένα ηθικό σκοπό και στην ομόφωνη γνώμη της ομάδας, που συμφωνήσαμε σε περίπτωση ήττας. Ποιος μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του, τα νεύρα του, τους διαξιφισμούς και την προκλητικότητά του απέναντι στον Γιωρίκα. Ποιος πρέπει να ντραπεί για αυτά; Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για την ομάδα μου για την συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή.

Θέλω να απέχω από όλη αυτή την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει τη γούνα 6-7 φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το “εγώ” του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις».

Survivor 2022: Τι είχε πει ο Κατσαούνης


Πηγή