Κυριακή , 19 Μάιος 2024

Survivor 2022: Χαμός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ -Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάκης Καραγκούνιας

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στην καλύβα των Μπλε του Survivor 2022.

Xτες το βράδυ σημειώθηκε πάλι ένας καβγάς με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Τάκη Καραγκούνια με ένταση, φωνές και ακραίους χαρακτηρισμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συγκρούστηκε με όλη την ομάδα με αφορμή το φαγητό και τα λόγια που ερμήνευσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας καβγάς άνευ προηγουμένου τόσο με τον Τάκη Καραγκούνια όσο και με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μάλιστα όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στην κόρη του Τάκη Καραγκούνια ο τελευταίος ξέσπασε και ξεκίνησε να φωνάζει:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θεατρίνε, δεν ντρέπεσαι! Μην ξαναμιλήσεις για το παιδί μου. Ως εδώ άχρηστε!» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα του Survivor 2022 ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Θέλω να πω σ’ όλο τον κόσμο ότι παίρνουμε κάποιες αποφάσεις για τα παιδιά μας. Εγώ αποφάσισα να λείπω χρόνια μακριά από το σπίτι μου, για να μεγαλώσω την κόρη μου με αξίες. Να καταφέρω να εκπληρώσω το όνειρο της που θέλει να γίνει κτηνίατρος. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας, αυτός ο άνθρωπος να μας απαλλάξει από την παρουσία του. Κλαίω σαν μικρό παιδί από τα νεύρα μου, γιατί με πνίγει το δίκιο και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με έχει πει… επειδή αγαπάω την πατρίδα μου. Μου έχει πει ότι δε σέβομαι την διαφορετικότητα, ενώ έχω φίλους με διαφορετικότητα. Και το γνωρίζουν όλοι αυτό εκεί έξω. Παρακαλώ όσοι άνθρωποι από αυτούς μας ακούνε, επειδή έρχεται η ένωση αφήστε μας να χαρούμε. Στείλτε τον κάπου αλλού τον κύριο αυτόν».

Survivor 2022: Aκολούθησε δεύτερος καβγάς με τον Σπύρο Μάρτικα

Τα πράγματα όμως δεν έμειναν εκεί. Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερος γύρος, αυτή τη φορά με τον Σπύρο Μαρτίκα που βγήκε εκτός εαυτού με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. «Ντροπή της κοινωνίας, αλήτη! Βλέπουν οι ανιψιές μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την άλλη εξακολουθεί να κάνει λόγο για το bullying που, όπως λέει, δέχεται καθημερινά.


Πηγή