Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Survivor 2022: Όλα στραβά για τον Εμμανουήλ -Χτύπησε το κεφάλι του, του πέταξαν καρύδα, κανείς δεν τον θέλει

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο επίκεντρο του επεισοδίου της Τρίτης 12/4, στο Survivor 2022.

Ο παίκτης είχε ένα ατύχημα στον ανατρεπτικό αγώνα επικοινωνίας στον οποίο επιδόθηκαν οι δύο ομάδες του Survivor.

Συγκεκριμένα, χτύπησε δυνατά το κεφάλι του κατά τη διάρκεια στο run του κι άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ έβαλε και τα κλάματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι συμπαίκτες του και οι γιατροί της παραγωγής πήγαν στο σημείο, βλέποντας τον make up artist να κρατά το κεφάλι του και να σφαδάζει. Μάλιστα, του έβαλαν παγάκια στο κεφάλι μέχρι να εκτιμηθεί η κατάστασή του και αποχώρησε από το πεδίο των αγωνισμάτων υποβασταζόμενος.

Ο Κ. Εμμανουήλ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αξιολογηθεί η κατάστασή του και αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Survivor: Ο Καραγκούνιας πέταξε καρύδα στον Εμμανουήλ

Στο μεταξύ, μεγάλες είναι οι αντιθέσεις μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Τάκη Καραγκούνια και έτσι οι τσακωμοί μεταξύ τους μόνο σπάνιο φαινόμενο δεν είναι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Χθες το βράδυ μετά το συμβούλιο και καθώς ήμουν ξαπλωμένος στην κουβερτούλα μου, ήταν πιο εκεί ο Σπύρος με τον Τάκη και με κατηγορούσαν. Έλεγαν να στηρίξετε τα τρία νέα παιδιά και να διώξετε τον Κωνσταντίνο γιατί δεν αξίζει να είναι στο Survivor. Πιο τίμιος, πιο θρήσκος, πιο ηθικός και πιο δοτικός από εμένα δεν υπάρχει, όλοι το ξέρουν. Κάποια τη στιγμή τους είπα αν θέλετε να με βρίσετε, επειδή το κάνετε συνέχεια μπροστά στις κάμερες και θα πάρω θέση, να το κάνετε λίγο πιο εκεί», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Έτσι όπως κρατούσε μια καρύδα ο Τάκης, την πέταξε επάνω μου… και καλά κατά λάθος, η οποία με χτύπησε λίγο στο κεφάλι μου. Του λέω τι κάνεις ρε; Μου πετάς και πράγματα; Ντρέπομαι για αυτούς. Αισθάνομαι μόνο λύπη και ντροπή. Θα τους έχουν πρήξει τα συκώτια στο ελληνικό κοινό, που λένε να ψηφίσουν τα τρία παιδιά επειδή έχουν ήθος», συμπλήρωσε.

Οι «Κόκκινοι» δεν θα ήθελαν τον Εμμανουήλ στην ομάδα τους

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να αγωνίζεται για λογαριασμό των «Μπλε», όπου έχει εντάσεις με συμπαίκτες του όπως ο Τάκης Καραγκούνιας, αλλά ούτε οι «Κόκκινοι» φαίνεται πως δεν θα τον ήθελαν. Αυτό αποδεικνύεται από μια στιχομυθία που είχαν οι παίκτες της ομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή