Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Survivor 2022 spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Στην τελική του ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά το Survivor 2022, το οποίο έχει συμπληρώσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πεντέμισι μήνες προβολής.

Οι εντάσεις και οι καβγάδες δε σταματούν στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, ενώ στο αποψινό επεισόδιο o Στάθης Σχίζας κατηγορεί την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παρέα της για την υποψηφιότητά του. H Ασημίνα από την άλλη αρνείται πως ακολουθεί συγκεκριμένη στρατηγική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εξελίξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας ο Νίκος Γιάννης τραυματίζεται στο κεφάλι ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς φυσικά θα είναι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που αποχωρεί.

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 2022

Υπενθυμίζουμε πως στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, υποψήφιος βγήκε ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχτηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο προέκυψαν άλλοι υποψήφιοι ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας που ισοβάθμησαν.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στα social media απόψε από το Survivor 2022 αποχωρεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποτελεί έναν από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο Survivor 2022. Ξεκίνησε να αγωνίζεται με την ομάδα των «Διασήμων», και από τις πρώτες κιόλας ημέρες απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τις δυνατότητές του στον αγωνιστικό στίβο.

Έτσι όταν τους δόθηκε η ευκαιρία οι «Μαχητές» τον… έκλεψαν από την αντίπαλη ομάδα μιας και τον θεωρούν πολύ δυνατό χαρτί.

Ο ίδιος κατά την είσοδό του στο Survivor 2022 είχε δηλώσει πως θα χορέψει στο ταψί τους αντιπάλους του, ενώ η ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας στις Ειδικές Δυνάμεις της Κύπρου ήταν η πρόβα τζενεράλε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.


Πηγή