Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Survivor 2022 spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

Σχεδόν μια εβδομάδα έμεινε για να ολοκληρωθεί ο 5ος κύκλος του Survivor 2022 και να μάθουμε τον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει τα 100.000€.

Εδώ και αρκετές ημέρες το παιχνίδι έγινε ατομικό και μένει άλλη μια καθοριστική αποχώρηση που θα παρακολουθήσουμε απόψε μέσα από τους δέκτες μας.

Υπενθυμίζεται ότι την τετράδα των υποψηφίων αποτελούν ο Νίκος Γιάννης, η Μαίη Εμμανουηλίδου, ο Άρης Σοϊλέδης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 2022

Σύμφωνα τα spoilers που κυκλοφορούν στα social media, απόψε από το Survivor 2022 αποχωρεί ο Νίκος Γιάννης.

Πρόκειται για ένα από τα τελευταία πρόσωπα που μπήκαν στο Survivor 2022 και απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς δεν ενεπλάκη σε κλίκες και απείχε από στρατηγικές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου. Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική. Στο Survivor 2022 ήρθε γιατί ήθελε να κάνει ένα restart στη ζωή του. Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».


Πηγή