Δευτέρα , 27 Μάρτιος 2023

Survivor All Star: Ο Κατσαούνης τρολάρει την Ασημίνα -«Στον 5ο μήνα θα είχε υπολογιστή με προτζέκτορα;»

Στην πρόσφατη αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, μίλησε, επίσης για το ειδύλλιο μεταξύ Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ενώ σχολίασε το γεγονός ότι ο ίδιος παρέμεινε εκτός του Survivor All Star.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γιώργος
Κατσαούνης: Τι θα έκανε η Ασημίνα στον
5
ο
μήνα του παιχνιδιού; Θα είχε υπολογιστή
με προτζέκτορα;

«Η
Ασημίνα είναι ένας οξύθυμος χαρακτήρας
και λέει πολλά ψέματα. Το είδα το συμβάν
που έλεγε ότι δεν είχε κινητό, ενώ είχε
κινητό. Από την στιγμή που βρήκε από τον
πρώτο μήνα κινητό, στον πέμπτο μήνα τι
θα έκανε; Θα είχε υπολογιστή με προτζέκτορα
ή θα έφερνε το ρεύμα μέσα στην ζούγκλα;»,
είπε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Απαντώντας στο αν ο ίδιος είχε αντίστοιχα δείγματα από την Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν είχαν γνωριστεί στο προηγούμενο Survivor, ο πρώην παίκτης εξήγησε ότι «Δε θέλω να μιλήσω για τα περσινά. Μίλησε ο Μπάρτζης. Άλλοι λένε και άλλοι δε θέλουν να πούνε. Είχε δεν είχε κινητό η Ασημίνα, δεν πρόκειται να στο απαντήσω, αλλά θα αφήσω ένα ερωτηματικό για κάποιο λόγο», ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι «Δε θέλω να γίνω εγώ ρουφιάνος».

«Πικρία» Κατσαούνη για το ότι έμεινε εκτός Survivor All Star

«Θα μείνω στο ότι πέρυσι η Ασημίνα, ενώ εγώ της φέρθηκα πολύ καλά, όταν έγινε αυτό με τον Τάκη ήταν η πρώτη που πήγε στην παραγωγή και απαίτησε να με διώξουν. Εγώ τουλάχιστον έφυγα γιατί υποστήριξα τα πιστεύω μου. Η Ασημίνα έφυγε από το reality επειδή την έπιασαν με κινητό. Αυτό είναι κάρμα όπως είπαν και κάποιοι άλλοι παίκτες. Θέλω να δω όταν γυρίσει η Ασημίνα που έλεγε κουβέντες, το πώς θα την αντιμετωπίσουν οι δικοί της», τόνισε ακόμη ο Γιώργος Κατσαούνης, αναφερόμενος και στη δική του αποβολή, όπως είχε κάνει πρόσφατα και μέσω των social mediaτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμένα
δε με έβαλαν, επειδή έκανα ό,τι έκανα.
Και ο Τάκης, όμως, έκανε λεκτική βία, και
ο ένας είναι και ο άλλος δεν είναι. Νομίζω
ότι αυτό δεν είναι ωραίο», ανέφερε σε
άλλο σημείο της συνέντευξής του πάνω
στο ίδιο θέμα.

Σχετικά με την άλλη αποβληθείσα, Κατερίνα Δαλάκα, ο ίδιος ανέφερε ότι «Νομίζω ότι η Κατερίνα Δαλάκα έκανε ότι και καλά δεν ήξερε, ότι ξαφνιάστηκε. Με το αγόρι της Κατερίνας, το Δημήτρη Φιντιρίκο, είμαστε φίλοι. Ο Δημήτρης τής έλεγε να μην πάει στο Survivor, και ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα».

Σχολιάζοντας, τέλος, το ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας Ζαλκίν Καλύβα και του Μάριου Πριάμου Ιωαννίδη εντός του παιχνιδιού, ο Γιώργος Κατσαούνης ξεκαθάρισε ότι: «Εγώ, στη θέση του Μπο, δε θα στεναχωριόμουν για την κοπέλα. Ο Πρίαμος με τον Μπο ήταν φίλοι. Εγώ, στη θέση του Μπο, θα στεναχωριόμουν για την προδοσία που μου έκανε ο φίλος μου. Ήταν προδοσία αυτό, πραγματικά. Θα ντρεπόμουν βασικά. Λίγη ντροπή δε βλάπτει».


Πηγή