Τρίτη , 6 Ιούνιος 2023

Survivor All Star: Πυρ και μανία με την Ελευθερίου ο Μαρτίκας -«Φθηνός απατεώνας με αδίστακτους τρόπους»

Χαμός έγινε ξανά στο Survivor All Star με πρωταγωνιστές -για ακόμη μια φορά- την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα στο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/3). Στο στόχαστρό βρέθηκε η Ελευθερία, η οποία κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου του νησιού θέλησε να ανακατέψει εκ νέου την τράπουλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φαντάζει σαν φθηνός απατεώνας που προσπαθεί να κρατηθεί στο παιχνίδι αδίστακτα. Με κάθε αδίστακτο τρόπο, ανακατεύοντας τους πάντες και τα πάντα για να καλύψει την αγωνιστική ανικανότητα της και να παραμένει στο παιχνίδι με οποιοδήποτε αθέμιτο τρόπο» τόνισε ο φαρμακοποιός στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Μας έχεις κάνει όλους άνω κάτω και το κόστος που πληρώνουμε για την παρουσία σου εδώ είναι τεράστιο, κορίτσι μου! Πληρώνουμε το κόστος της παρουσίας σου εδώ πολύ ακριβά! Έφυγε ένας φίλος, έφυγε ένα φαβορί και ήρθες εδώ γιατί θες να καλύψεις την αγωνιστική σου ανικανότητα με όλα αυτά τα ψέματα» φώναξε στη συνέχεια ο παίκτης της κόκκινης ομάδας προς τη συμπαίκτριά του ενώπιων όλων των υπολοίπων.

Survivor All Star: Ο ανδρισμός του Σπύρου και ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα…

«Για άλλη μια φορά ο Σπύρος άρχισε να λέει τα δικά του πάλι! Πάτημα τώρα βρήκε και δεν τον αντέχουμε τον Σπύρο, αλήθεια. Ο ανδρισμός του Σπύρου και ο ανδρισμός όλων εδώ μέσα… Δεν το συζητώ. Δεν μπορώ και με τον Σπύρο που βγήκε τώρα, πάλι άρχισε να βγάζει τον λόγο του και να λέει. Έκατσα τον άκουσα και είπα “Ελευθερία ζεν”», είπε στην κάμερα του Survivor η νεαρή τραγουδίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή