Παρασκευή , 24 Μάιος 2024

Survivor All Star -Χριστίνα Κεφαλά: Δεν μας ενημέρωσαν για την τραγωδία στα Τέμπη

Στην Ελλάδα επέστρεψε η Χριστίνα Κεφαλά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, με την πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης να «ανεβάζει» story αναφορικά με την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον Στάθη Σχίζα, που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, με τον φωτογραφικό φακό του NDP να τους «συλλαμβάνει» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά στο αεροδρόμιο -Φωτογραφία: NDP
Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά στο αεροδρόμιο -Φωτογραφία: NDP

Χριστίνα Κεφαλά: Ρωτούσα
τους ανθρώπους της παραγωγής του Survivor All Star αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα

Συγκεκριμένα, σε story που «ανέβασε» στο Instagram και το οποίο μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης τονίζει ότι μόλις δύο
ημέρες πριν πάρει την πτήση της επιστροφής ενημερώθηκε για όσα τραγικά
συνέβαιναν στη χώρα.

«Για το δυσάρεστο συμβάν στα Τέμπη να σας πω ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω. Δεν γίνεται να πάρουμε κινητό και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους μέχρι να παίξει το επεισόδιο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προσωπικά, όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που ρώτησαν ήταν αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, και αν είναι καλά οι δικοί μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω, και τελικά το ένστικτό μου βγήκε αληθινό. Πριν την αποχώρησή μου δύο ημέρες έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουν, για αυτό ήμουν και πολύ down ψυχολογικά. Και τελικά είχαν βγει όλα αληθινά. Λυπάμαι πάρα πολύ και στεναχωριέμαι», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα η Χριστίνα Κεφαλά.


Πηγή