Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Έβαλε τα κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος -«Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια» [βίντεο]

Με έντονο συναισθηματικό ξέσπασμα έλαβε την υποψηφιότητά του ο Περικλής Κονδυλάτος στο Survivor All Star.

Βλέποντας άλλα κίνητρα πίσω από την κίνηση των συμπαικτών του να τον βγάλουν στον τάκο, ο παίκτης στράφηκε εναντίον της ομάδας του και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα του Survivor.

«Φεύγω από το οπτικό πεδίο των άλλων, ώστε αν αισθάνονται ότι εγώ είμαι η αιτία που δεν αισθάνονται καλά… Αν αποχωρήσω από το τοπίο κι αισθανθούν καλύτερα, είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν τους ενοχλούν πράγματα, αντιλαμβάνονται ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, αλλά το μυαλό τους», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι η χθεσινή βραδιά μού είναι αδιάφορη ή ότι είμαι υπεράνω. Θα είμαι ειλικρινής… Έχω στενοχωρηθεί, διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά. Απλά, έχει να κάνει με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω ή όχι μαζί τους».

Ο Περικλής Κονδυλάτος υποστήριξε ότι «το περίμενα ότι θα έρθει ένας στρατός να με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Εμένα αυτό το πράγμα με αηδιάζει. Δεν το μπορώ αυτό, σε ψηφίζω, τα κριτήριά μου είναι για “μπιπ”, αλλά να μπορούμε να είμαστε φίλοι όταν βγούμε.

»Ρε φίλε, μην είσαι τόσο στόκος. Υποστήριξε την άποψή σου. Τι μου κάνεις πρόλογο; Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Αισθάνομαι πολύ άβολα με την επόμενη ημέρα… Είναι πολύ άσχημο. Το έχω ζήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή