Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: «Έσκασε» φλερτ μεταξύ παικτών από το πουθενά -Ο λόγος που δεν έχει ήδη γίνει γνωστό [βίντεο]

Μια από τις παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται μαζί με το αγωνιστικό σκέλος στο Survivor All Star, αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Όπως είναι φυσιολογικό, με το ξεκίνημα του ριάλιτι επιβίωσης αρχίζουν παράλληλα και οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες μεταξύ των παικτών. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει έρθει πολύ κοντά με μία συμπαίκτριά του στο Survivor All Star.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι δύο άνθρωποι που δεν είχαν κάποια σχέση, δεν συζητήθηκαν πουθενά ότι μπορεί να έχουν έρθει πιο κοντά, φέτος συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες, αλλά τα μάτια των ανθρώπων που ήταν εκεί, είναι πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωάννιδης είναι το ένα μέλος του ζευγαριού που ήρθε πιο κοντά με μια κοπέλα», είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής που μεταφέρει τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, στη συνέχεια έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος, λέγοντας: «Αυτό που συνέβη είναι μια τρυφερή προσέγγιση προς συμπαίκτριά του στο Survivor All Star, τονίζω όχι στην ομάδα, το αφήνω με ένα ερωτηματικό. Είναι ένας πολύ μικρός χώρος που συναντιούνται όλοι οι παίκτες μαζί πριν μπουν στο συμβούλιο και εκεί συναντιούνται πάλι όλοι μαζί μόλις βγαίνουν από το συμβούλιο. Εκεί συνέβη μια τρυφερή κίνηση».

Survivor All Star: Αυτός είναι ο λόγος που τα πλάνα «κρύβουν» το φλερτ

Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος: «Επειδή αν είναι σε διαφορετικές ομάδες, δεν θα το δούμε στα πλάνα, αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αποκαλύψω την κοπέλα. Δεν θα το πούμε μέχρι να το δούμε ή να αποκαλύψει κάποιος συμπαίκτης τους», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο «Πρωινό« του ΑΝΤ1, το πρόσωπο με το οποίο φλέρταρε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, είναι η κοπέλα από τον Βόλο -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- Ελένη Χαμπέρη.


Πηγή