Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Αιχμές για τη Μαριαλένα από τη Τζο Μαριδάκη -«Προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες»

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star προχώρησε η Τζο Μαριδάκη, αφήνοντας αιχμές για την πρώην συμπαίκτριά της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το παιχνίδι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια σημείωσε ότι οι συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο φέτος είναι πολύ πιο δύσκολες σε ό,τι αφορά στο reality, κάνοντας λόγο για «τοξικό περιβάλλον».

Survivor All Star: Για «τοξικό το περιβάλλον» έκανε λόγο η Τζο Μαριδάκη

«Ήθελα να παραμείνω για να βρω τον εαυτό μου αγωνιστικά, γιατί είχα περισσότερες προσδοκίες από εμένα και πιστεύω ότι αν είχα λίγο ακόμα χρόνο, θα πήγαινα καλύτερα. Παρόλα αυτά, νομίζω καλύτερα που αποχώρησα, γιατί φέτος το ζούσα για δεύτερη φορά και δεν είχα τον ίδιο ενθουσιασμό», σημείωσε αρχικά η Τζο Μαριδάκη αναφορικά με την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα σε θέμα reality και όλοι εκεί μέσα έχουν πάει συνειδητοποιημένοι να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν όσο περισσότερο γίνεται. Θεωρώ ότι με συμπαθούσαν τα παιδιά, γιατί είχαμε καλές σχέσεις και τους είχα φερθεί πολύ καλά. Κάποιοι σίγουρα στεναχωρήθηκαν που έφυγα, αλλά ίσως να υπήρχαν και άτομα που χάρηκαν. Αυτοί που με ψήφισαν δεν νομίζω ότι τους πείραξε ιδιαίτερα που έφυγα. Το περιβάλλον είναι αρκετά τοξικό και πρέπει πραγματικά να μην επηρεαστείς», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας για το «ξέσπασμα» του Γιώργου Ασημακόπουλου που κάποια στιγμή θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, η Τζο Μαριδάκη εξήγησε ότι: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος στεναχωριόταν που ψηφιζόταν και γενικότερα ήταν κάπως απομονωμένος από τους υπόλοιπους. Δεν ασχολούταν πολύ. Δεν έκανε ιδιαίτερα παρέα με κάποιον. Νομίζω ότι τον πείραζε κυρίως που, ενώ φέρνει νίκες, ήξερε ότι πάντα αυτός ψηφίζεται».

Σχετικά με την ενόχληση του Κωνσταντίνου Βασάλου όταν βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, η ίδια ανέφερε ότι: «Εγώ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν είχα κανένα προσωπικό θέμα. Ίσα ίσα ότι ήθελα του το έλεγα. Έβλεπα μια ομάδα που, παρόλο που ο Κωνσταντίνος δεν έφερνε νίκες, δεν τον ψήφιζε, και εγώ δεν το καταλάβαινα. Γενικά ο Κωνσταντίνος τα έχει καλά με όλους. Δεν στεναχωριόταν αν δεν έφερνε κάποια νίκη. Όταν ψηφίστηκε, τον πείραξε που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor
All Star: «Η
Μαριαλένα προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες
από την
ομάδα της»

Αναφερόμενη στην οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το παιχνίδι, η Τζο Μαριδάκη είπε ότι: «Όταν μπήκα στο παιχνίδι δεν αντάλλαξα καμία κουβέντα με τον Στάθη Σχίζα, δεν είχα καθόλου επαφή. Νομίζω έφυγε γιατί του μεταφέρθηκε κάποια πληροφορία από έξω. Ένιωσε νομίζω ανασφάλεια και έφυγε».

Η
Τζο Μαριδάκη, κλείνοντας, δεν δίστασε
να αφήσει αιχμές μιλώντας για την πρώην
συμπαίκτριά της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η Μαριαλένα ψηφίζει τις γυναίκες επειδή προσπαθεί να φύγουν οι γυναίκες από την ομάδα της ώστε να μπει ο κανόνας των τριών και να προστατευτεί», είπε χαρακτηριστικά η Τζο Μαριδάκη, ενώ σε ένα σύντομο σχόλιό της για τον Μάριο Πριάμο Ιωαννίδη η ίδια τόνισε ότι: «Ο Μάριος δεν μου έκανε καλή εντύπωση και νομίζω πολλά πράγματα δεν φαίνονται στην τηλεόραση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή