Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Αποχώρηση σοκ «μισθοφόρου» -Έφυγε εκνευρισμένος με τη δάδα στο χέρι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος [βίντεο]

Πολλές ανατροπές έφερε το επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης.

Η αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, ανήκει στο παρελθόν, και πλέον Μπλε και Κόκκινοι προσπαθούν να μπουν σε νέους ρυθμούς.

Στο παιχνίδι του επεισοδίου της Πέμπτης με τίτλο «σπρώξε τον αντίπαλο», ένας παίκτης από κάθε ομάδα θα προσπαθούσε να κάνει τον αντίπαλο να χάσει την ισορροπία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο αγώνες δεν ολοκληρώθηκε καθώς υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί. Η ομάδα των Μπλε ήταν μπροστά στο σκορ με 8-6, αλλά δεν απόλαυσε το έπαθλο φαγητού, που ήταν τέσσερα κομμάτια πίτσα, προσφέροντάς το στην αντίπαλη ομάδα.

Οι Μπλε ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από το παιχνίδι εξαιτίας “unfair play”, δηλαδή άδικου παιχνιδιού από την πλευρά των Κόκκινων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ηλίας Γκότσης στοχοποίησε τους αντιπάλους ότι όλοι οι αδύναμοι παίκτες βγαίνουν εκτός παιχνιδιού προφασιζόμενοι προβλήματα υγείας και στον στίβο μάχης αγωνίζονται μόνο οι δυνατοί.

«Τους κερνάμε τις πίτσες»

«Τους κερνάμε τις πίτσες για να απαλύνουν τις πληγές τους» είπε από τη πλευρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος σχετικά με το έπαθλο φαγητού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι υπόλοιποι των Μπλε συμφώνησαν με τους προλαλήσαντες, και αποχώρησαν από τον αγώνα με νικητές τους Κόκκινους.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις μετά την απόφαση των Μπλε, και ακολούθησαν φωνές και κατηγορώ. Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός είπε πως κάτι ανάλογο δεν το έχει ξαναδεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Κόκκινοι με τη σειρά τους αρνήθηκαν να λάβουν το έπαθλο καθώς όπως είπαν δεν τους επιτρέπει η ηθική τους να κάνουν κάτι τέτοιο και έτσι και οι δυο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους.

Σοκ με την αποχώρηση του «μισθοφόρου»

Οι παίκτες μαζεύτηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ανακοινωθεί το όνομα του παίκτη που θα αποχωρήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από τον Άγιο Δομίνικο φεύγει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

Η απόφαση άφησε άφωνους σχεδόν όλους τους παίκτες καθώς σύμφωνα με τον Σπύρο Μαρτίκα, αυτή η αποχώρηση ήταν μια ανατροπή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άφωνός έμεινε και ο ίδιος ο «μισθοφόρος», Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είπε εμφανώς ενοχλημένος με το αποτέλεσμα: «Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να πάρω τη δάδα μου και να φύγω. Δεν θέλω να σηκωθεί κανείς παιδιά, θέλω απλώς να φύγω».

Οι Μπλε δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση του κοινού στη ψηφοφορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή