Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 3 νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση -«Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου»

Ενα επεισόδιο γεμάτο εξελίξεις ήταν το χτεσινό στο Survivor All Star με τους Διάσημους και τους Μαχητές να τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Για μια ακόμη φορά οι Διάσημοι αναδείχθηκαν νικητές και έτσι οι Μαχητές κλήθηκαν να επιλέξουν τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανατροπή στο Survivor All Star: Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Και ενώ στο ριάλιτι επιβίωσης η κόντρα της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί, υπάρχει άλλος ένας παίκτης που νιώθει πίεση από τους συμπαίκτες του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο που ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Μάλιστα δυσανασχέτησε και οι συμπαίκτες του τον συγκράτησαν και την τελευταία στιγμή κατάφεραν να τον πείσουν για να μην αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ποιοι είναι, όμως, οι νέοι – απρόσμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Η διαδικασία της ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού έφερε αρκετές ισοψηφίες και τελικά στον τάκο δεν βρέθηκαν δύο παίκτες, όπως αναμενόταν, αλλά τρεις κι αυτοί ήταν η Τζο Μαριδάκη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος στο Survivor, αρκετοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα ονόματα, με τον Νίκο Μπάρτζη να λέει χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει έξω στις προβλέψεις μου κι έχω πάει κουβά.» Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε από την μεριά του: «Η αλήθεια είναι ότι είχα βγάλει τελείως εκτός τον Παναγιώτη γιατί έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά… Περίμενα την Τζο και βάσει των χθεσινών ψήφων περίμενα ότι θα είναι δεύτερος ο Κωνσταντίνος. Κι εγώ κουβάς».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν κρατώ καμία κακία σε όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι δικαίως είμαι υποψήφια. Μέχρι στιγμής δεν έχω την αγωνιστική πορεία που θα ήθελα κι όσα θα ήθελα να δείξω μέσα στο Survivor. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει και να βελτιωθώ αγωνιστικά και να δείξω την αξία μου.

Επίσης, στο παιχνίδι αυτό δεν έχω έρθει ούτε για να γίνω διάσημη, ούτε για να βρω γκόμενο, ούτε για να ακούω την τρέλα του καθενός εδώ μέσα. Ελπίζω ο κόσμος να με στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια» είπε η Τζο Μαριδάκη στο Survivor All Star.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν περίμενε να δει τον εαυτό του υποψήφιο και αυτό φάνηκε πως τον ενόχλησε.


Πηγή