Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Δεν νομίζω να ξαναμπούν Ασημίνα και Δαλάκα, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός [βίντεο]

Στη διπλή αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα αναφέρθηκε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός.

Οι δύο παίκτριες αποβλήθηκαν κακήν – κακώς από το reality επιβίωσης, όταν πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Ο Γιώργος
Λιανός ήταν αυτός που ανακοίνωσε την
αποβολή τους, ενώ σήμερα έκανε το πρώτο
σχόλιο για τις αναταραχές στον Άγιο
Δομίνικο μιλώντας στη ραδιοφωνική του
εκπομπή στον Sfera FM.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δε νομίζω
πως οι δύο παίκτριες θα ξαναμπούν στο
Survivor All Star»

Ο Γιώργος
Λιανός απουσίασε εχθές από τη ραδιοφωνική
του εκπομπή λόγω των πολύωρων γυρισμάτων
στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, σήμερα
2/2 επέστρεψε και σχολίασε στον «αέρα»
το περιστατικό με τις αποβολές.

«Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Απαντώντας αναφορικά με το αν τα δύο κορίτσια αναμένεται να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο παιχνίδι, ο ίδιος εξήγησε ότι «Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπούν η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Ότι αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, αποφάσισαν όλοι ότι θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά που παρουσίασε το σχετικό απόσπασμα στην εκπομπή της, οι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έχουν αναχωρήσει ακόμη από τον Άγιο Δομίνικο.


Πηγή