Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας -Εντάσεις για τα «παράνομα» ζευγάρια [βίντεο]

Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Σπύρος Μαρτίκας των Διασήμων, μετά τον Τάκη Καραγκούνια των Μαχητών.

Οι Μπλε αυτή τη φορά νίκησαν στο αγώνισμα ασυλίας τους Κόκκινους και τους έστειλαν στην κάλπη.

Το «παράνομο» ζευγάρι και η ψηφοφορία που έφερε στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια, συζητήθηκαν στη παραλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τον 50χρονο μισθοφόρο υπήρξαν παίκτες της Κόκκινης ομάδας που διαφώνησαν με την απόφαση των Μπλε. Η Αφροδίτη θεωρεί ότι ο Τάκης δεν άξιζε να είναι στον τάκο γιατί προσφέρει περισσότερα από τον Ασημακόπουλο.

Η Μελίνα Μεταξά πιστεύει ότι ο Ασημακόπουλος επηρέασε τους νέους παίκτες και έδωσε δίκιο στον Καραγκούνια για την αντίδρασή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας θεωρεί ότι προσπαθούν στην ομάδα του να βρουν το εξιλαστήριο θύμα.

Την ώρα που ο Τάκης συζητούσε με τη Μελίνα για τους παίκτες που τον ψήφισαν, πέρασε από δίπλα του ο Ασημακόπουλος και του είπε «καλημέρα» με τον μισθοφόρο να μην του δίνει σημασία και οι δυο τους να έρχονται ξανά σε κόντρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «μυστική» συνάντηση Καρολίνας – Πρίαμου

Το δεύτερο και πιο «καυτό» θέμα συζήτησης ήταν η «μυστική» συνάντηση της Καρολίνας και του Μάριου-Πρίαμου σε ένα καλυβάκι μέσα στη ζούγκλα, με τον Γιώργο Λιανό να ανοίγει το θέμα στο προηγούμενο συμβούλιο, λέγοντας ότι έχουν παραβιαστεί κανόνες, που έχουν να κάνουν με την παραγωγή και με τίποτα δεν θα πρέπει να παραβιάζονται, γιατί στο τέλος θα υπάρχουν κυρώσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Οι δυο παίκτες τα «έβαλαν» με εκείνους που δεν τους στήριξαν, η Καρολίνα έκανε λόγο για… αγάπη, ενώ ο Μάριος ανέφερε μεταξύ άλλων πως αυτό που έγινε αφορά μόνο τους δυο τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλος και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές», είπε η Καρολίνα στον Λιανό, με τον Μάριο Πρίαμο να απαντά: «εάν φύγω από την καλύβα και μπω στη ζούγκλα δεν μου λέει κάτι. Δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της».

Η επόμενη μέρα βρήκε τους δυο παίκτες με πολλά νεύρα λόγω του ότι, όπως υποστήριξαν κανένας δεν πήρε το μέρος τους. Η παίκτρια δε που τα «άκουσε» ακόμη περισσότερο ήταν η Ασημίνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκνευρίστηκε η Καρολίνα με την Ασημίνα

«Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω και τι θέλω να κάνω αφορά εμένα και ό,τι έχει να μου πει το Survivor είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω αλλά οι περαιτέρω φωνές, ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον γι΄αυτό και λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να βρω σαν δικαιολογία είναι το νεαρό της ηλικίας της Ασημίνας που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου κτλ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; Ότι δε μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά», είπε και μετά μίλησε για αγάπη.

«Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα Καλύβα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καρφιά» Μάριου στην Ασημίνα

«Καρφιά» προς την Ασημίνα έριξε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. «Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί αυτό. Με στεναχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Το τι έγινε, πως και γιατί και τι έχουμε στο δικό μας μυαλό ο καθένας, δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Αν ο Σάκης με την Μαριαλένα που είναι σε σχέση τα παιδιά έχουν τα δικά τους, είναι πρόβλημα δικό τους και δεν αφορά κανέναν», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια… περιέλαβε και την Ασημίνα.

«Γενικά η Ασημίνα πήρε τον λόγο για κάτι που δεν την αφορούσε καθόλου. Η Ασημίνα έχει ένα θέλω, όπου υπάρχει κάμερα να τρέχει να μιλάει, να συζητάει, να τσιρίζει και να κλαίει εφτά φορές την εβδομάδα για να πάρει προσοχή. Κατανοητό. Είναι 23 ετών ή κάποιος μπορεί να την έχει δασκαλέψει ότι όσο πιο πολύ είσαι στην κάμερα τόσο πιο πολύ θα παίζεις έξω. Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της για το θέμα. Σαν γυναίκα εξέθεσε μια άλλη γυναίκα», είπε ο Μάριος Πρίαμος και αναφέρθηκε στο πόσο δυνατός είναι στον στίβο “μάχης”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αντίδραση της Ασημίνας για τις «κρυφές» συναντήσεις

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αντέδρασε μόλις έμαθε για τη συνάντηση των δύο παικτών, εξαιτίας της σχέσης που έχει στην Ελλάδα η Καρολίνα με τον φίλο της τον Μπο, σχολίασε τη συνάντηση της με τον Μάριο στο δάσος, αλλά και όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού.

«Πριν φύγουμε για να έρθουμε εδώ, γνώριζα πολύ καλά κάποια πράγματα και δεν τα γνώριζα μόνο εγώ. Τις γνωρίζουν και δημοσιογράφοι και άνθρωποι άλλοι, σίγουρα τις γνωρίζει και αρκετός κόσμος. Δε νομίζω ότι είμαι χαζή. Κοίταξα στα μάτια την Καρολίνα και της είπα ότι αν συμβαίνει κάτι ή αν υπάρχει κάτι, να προσέχει. Επειδή εμείς εδώ μέσα δε ξέρουμε τι έχει συμβεί, οι έξω όμως ξέρουν. Με κάποιο πλάνο; Με κάποια… κάτι… θα δουν και θα κρίνουν. Εγώ δε ξανασχολούμαι με αυτό το πράγμα ας κάνουν ό,τι θέλουν», είπε μεταξύ άλλων η 23χρονη παίκτρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέση πήρε και η Μαριαλένα

Για τις κρυφές συναντήσεις της Καρολίνας και του Μάριου μίλησε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία παραδέχτηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού ότι και εκείνη με το Σάκη Κατσούλη βρέθηκαν μαζί στη ζούγκλα.

«Ο Γιώργος έκανε μία ανακοίνωση βασικά ξεκίνησε να μιλάει, για κανόνες του παιχνιδιού και αφορούσε τον Μάριο με την Καρολίνα και η αλήθεια είναι ότι έχουν βρεθεί τα παιδιά, όπως έχω βρεθεί και εγώ με το Σάκη με πάρα πολύ κόπο. Οι καλύβες μας είναι αρκετά μακριά και για να βρεθείς με τον άλλον πρέπει να πεις μέσα από το δάσος. Είχαμε κοπεί παντού από τα φύλλα και τα λοιπά αλλά βρεθήκαμε, πήρα εγώ την Καρολίνα πήρε ο Σάκης τον Μάριο οπότε έγινε μία συνάντηση. Από κει και πέρα καταλαβαίνουμε όλοι τους κανόνες του παιχνιδιού και που και Γιώργος αν ξαναγίνει δεν θα την πληρώσουμε μονάδα και Σάκης εμείς πριν το βάρος αλλά όλη ομάδα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν οι δυο ομάδες συναντηθούν στο στίβο μάχης έπαιξαν το παιχνίδι με το «παλούκι».

Νίκησαν οι Κόκκινοι και έφαγαν κρέπες

Οι παίκτες των δυο ομάδων διασκέδασαν προσπαθώντας να πιάσουν το παλούκι, όμως νικητές με 10-5 αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και έφαγαν κρέπες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ η Καρολίνα φάνηκε πως περίμενε να συναντήσει την Ασημίνα στο στίβο μάχης για να την… βάλει στη θέση της για όλα όσα της είπε στο συμβούλιο αναφορικά με τις κρυφές συναντήσεις της με τον Μάριο Πριάμο.

«Σε παρακαλώ από εδώ και στο εξής να μην αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο για την δική μου προσωπική ζωή. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να το κάνει αυτό. Αν το κάνεις αυτό, είσαι φάουλ γιατί δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα», είπε ο παίκτρια των μπλε σε αυτη των κόκκινων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο στίβο μάχης όμως οι Μαχητές τα έδωσαν όλα για να ρεφάρουν την ήττα τους στο παιχνίδι με το παλούκι, αλλά και να αποφύγουν να βγάλουν ακόμα δυο υποψήφιους στον τάκο.

Μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 4-0.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Κόκκινοι «ξύπνησαν» με τον Μαρτίκα να κάνει μαζί με τον Στάθη το 4-1 και άρχισαν σιγά-σιγά να ροκανίζουν τη διαφορά καταφέρνοντας να κάνουν το ματς… ντερμπι στο 8-8.

Εύη και Στέλλα νίκησαν τις Σταυρούλα και Ελένη για το 9-8 των μπλε και οι Κρις-Μπόγδανος επικράτησαν των Στάθη-Μαρτίκα για το 10-8 των Μαχητών, στέλνοντας τους Κόκκινους στο συμβούλιο να βγάλουν υποψήφιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντάσεις στο Συμβούλιο

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο, όμως αυτή τη φορά δεν αφορούσαν το ζευγάρι Καρολίνας-Μάριου, αλλά τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Ο Νίκος Μπάρτζης συγκεκριμένα κατηγόρησε τον Σάκη Κατσούλη για υποκρισία, καθώς, όπως είπε, υποστήριζε ότι του λείπει τη Μαριαλένα, ενώ τη συναντούσε κρυφά, ενώ και ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε την κόντρα κατηγορώντας τον Σάκη ότι είναι υποκριτής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαριαλένα στήριξε τον αγαπημένο της πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Ο Γιώργος Λιανός έληξε την συζήτηση για να στείλει τους Κόκκινους στην κάλπη με τη μάχη για τον 2ο υποψήφιο να δίνεται μεταξύ Ελένης Χαμπέρη και Σπύρου Μαρτίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι συγκέντρωσε μια ψήφο περισσότερη (6-5) από την συμπαίκτρια του και βγήκε στον τάκο εκεί οπού ήδη βρίσκεται από την πρώτη ψηφοφορία ο Τάκης Καραγκούνιας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή