Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Κώστας Παπαδόπουλος -«Δεν είμαι εγώ ο πιο αδύναμος κρίκος»

Ενοχλημένοι παρουσιάστηκαν κάποιοι πάικτες στο Survivor All Star, κατά τη δεύτερη ημέρα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Περικλής Κονδυλάτος έδειξε αρκετά προβληματισμένος από την απόφαση της ομάδας του να τον βγάλει παμψηφεί στον τάκο και να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από τους Μαχητές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων θεωρεί πως πίσω από τη κίνηση των συμπαικτών του κρύβονται άλλα κίνητρα. Στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, ο Κονδυλάτος ανέφερε πως του είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει και ξέσπασε σε κλάματα.

«Φεύγω από το οπτικό πεδίο των άλλων, ώστε αν αισθάνονται ότι εγώ είμαι η αιτία που δεν αισθάνονται καλά… Αν αποχωρήσω από το τοπίο κι αισθανθούν καλύτερα, είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν τους ενοχλούν πράγματα, αντιλαμβάνονται ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, αλλά το μυαλό τους… Δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι η χθεσινή βραδιά μου είναι αδιάφορη ή ότι είμαι υπεράνω. Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στενοχωρηθεί διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά. Απλά έχει να κάνει με την συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω ή όχι μαζί τους» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παίκτης συνέχισε: «Το περίμενα ότι θα έρθει ένας στρατός να με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Εμένα αυτό το πράγμα με αηδιάζει. Δεν το μπορώ αυτό σε ψηφίζω, τα κριτήρια μου είναι για μπιπ, αλλά να μπορούμε να είμαστε φίλοι όταν βγούμε. Ρε φίλε μην είσαι τόσο στόκος. Υποστήριξε την άποψή σου. Τι μου κάνεις πρόλογο; Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Αισθάνομαι πολύ άβολα με την επόμενη ημέρα… Είναι πολύ άσχημο. Το έχω ζήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί…»

Το «Survivor All Star» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή, με τους παίκτες να έχουν αρχίσει ήδη τα παράπονα για το φαγητό. Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, κάποιοι ρωτήθηκαν για το πώς είναι μέχρι τώρα η διαβίωσή τους στο reality και τι κάνουν με το φαγητό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον λόγο αρχικά πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος τόνισε πώς δεν έχει φάει τίποτα καθώς δεν τρώει καρύδα με αποτέλεσμα να είναι νηστικός.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει επίσης κακές αναμνήσεις από την καρύδα και προτιμά να παραμείνει νηστική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως τους έχει κόψει η λόρδα, παρόλο που η ομάδα του έχει προμήθειες. Πρόσθεσε ότι θέλουν να τσεκάρουν πώς θα κινηθούν οι μέρες βάσει αγωνισμάτων και μετά να δουν πως θα χωρίσουν το φαγητό τους.

Ντέρμπι το αγώνισμα για τη 2η ασυλία

Ντέρμπι αποδείχθηκε το αγώνισμα και για τη 2η ασυλία, με τους Κόκκινους να μπαίνουν δυνατά κάνοντας το 1-0 με τον Στάθη Σχίζα να κερδίζει τον Ηλία Μπόγδανο. Οι Μπλε απάντησαν άμεσα με την Καρολίν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Διάσημοι κατάφεραν να ξεφύγουν δυο νίκες με Μάριο-Πρίαμο και Κατερίνα Δαλάκα και έκαναν το 5-2 με Χαμπέρη και Κατσούλη. Οι Μαχητές ισοφάρισαν σε 5-5 με Σαλτεφερίδου, Γκότση και Ανδρεάδου. Οι δυο ομάδες έφτασαν το σκορ στο 9-9 και το flag race.

Στη Μπλε ομάδα η 2η ασυλία

Στον τελικό για την 2η ασυλία ο Ηλίας Μπόγδανος και η Εύη Σαλταφερίδου νίκησαν τους Στάθη Σχίζα και Κατερίνα Δαλάκα και χάρισαν την πρώτη ασυλία στη μπλε ομάδα, αναγκάζοντας τους Κόκκινους να οδηγηθούν στην κάλπη για τον υποψήφιο τους που θα καθόταν στον τάκο μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο των μπλε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νίκη των Διάσημων έφερε ηρεμία στην κόκκινη καλύβα, ενώ αντίθετα ένταση στην μπλε με τον Τάκη και τη Βρισιήδα να τσακώνονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συμβούλιο του νησιού

Οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του νησιού σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της 2ης ασυλίας και την απόφαση των Κόκκινων να μην φάνε πριν τον αγώνα, με την Βρισηίδα να εκνευρίζεται με τον αγαπημένο της Σπύρο, ο οποίος βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν οι κόκκινοι οδηγήθηκαν στην κάλπη αρχικά φάνηκε πως θα παιχτεί ντέρμπι ανάμεσα σε Ασημίνα (2), Σταυρούλα (2), Αφροδίτη (1) και Κώστα Παπαδόπουλο. Ωστόσο, ο ζαχαροπλάστης ξέφυγε από τα τρία κορίτσια και με 8 ψήφους αναδείχθηκε ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Στον τάκο ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλς

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ανέφερε πως δεν περίμενε και τόσο αποτέλεσμα και θεώρησε πως έπρεπε να ψηφιστούν κι άλλοι συμπαίκτες του, που δεν έφεραν καμία νίκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Βρισηίδια Ανδριώτου, σχολίασε ότι είναι προκατειλημμένοι από παλιότερες επιδόσεις του, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε για «μπιφτέκες» και «κωλοτούμπες».

Το 3ο αγώνισμα ασυλίας θα είναι και το πιο σημαντικό, καθώς όπως υπενθύμισε ο Γιώργος Λιανός, όποια ομάδα ηττηθεί θα πρέπει να βγάλει στον τάκο δυο υποψήφιους.


Πηγή