Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Η Καρολίνα συμπληρώνει τους 4 του τάκου -«Βόμβα» έριξε η Μαριαλένα [βίντεο]

Τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star αυτής της εβδομάδας, είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Η 33χρονη παίκτρια των μπλε βρέθηκε στον τάκο μετά την ήττα -με «κάτω τα χέρια»- των Μαχητών από τους Διάσημους με 10-4, από τους οποίους προέρχονται οι άλλοι τρεις υποψήφιοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ μετά το συμβούλιο που έφερε στον τάκο την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα, οι παίκτες των δυο ομάδων πριν κοιμηθούν σχολίαζαν το αποτέλεσμα της κάλπης.

Σαν να μην έφτασε η 2η συνεχόμενη ήττα για τους Διάσημους στα αγωνίσματα ασυλίας που είχαν να διαχειριστούν, ο καιρός τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν την καλύβα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την επόμενη ημέρα οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση μετρούσαν τις δυνάμεις τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να χαρακτηρίζει άκρως προβλέψιμη την απόφαση των «τριών» να τον βγάλουν υποψήφιο και την Ευρυδίκη να θεωρεί πως δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα.

Προβληματισμοί για τις υποψηφιότητες

Από την άλλη ο Κώστας Παπαδόπουλος βλέπει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της δημοτικότητας των υπολοίπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει» είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος, μην βλέποντας πολλές πιθανότητες παραμονής του στο Survivor.

Τις δικές τους εκτιμήσεις για την υποψήφια τριάδα έκαναν και οι υπόλοιποι παίκτες με το Νίκο Μπάρτζη να σπάει το κεφάλι του για να κατανοήσει γιατί ψήφισαν τον Μαρτίκα οι Ευρυδίκη, Σταυρούλα και Ελένη θεωρώντας ότι δεν είναι έξυπνο να βάλουν τον φαρμακοποιό απέναντι στην Βαλαβάνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην υποψηφιότητα της Ευρυδίκης αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. «Περίμενα το αποτέλεσμα κι ότι θα ψηφιστεί η Ευρυδίκη. Από τα συμφραζόμενα που έβγαλα μετά από το αγώνισμα, κατάλαβα ότι θα είναι υποψήφια. Για τον Σπύρο δεν το περίμενα γιατί έχει μια ομάδα κοντά του, που ίσως τον προστατεύει, αλλά είδα ότι μάλλον τα κορίτσια προστατεύτηκαν μεταξύ τους κι έβγαλαν τον Σπύρο από τα αγόρια» ανέφερε ο παίκτης των μπλε.

Δύο τοστ για ορεκτικό

Κόκκινοι και Μπλε λίγο πριν ριχτούν για ακόμα μια φορά στο στίβο μάχης είχαν να αναμετρηθούν για πρώτη φορά φέτος στο παιχνίδι της Καραϊβικής, με τους Μαχητές πριν αναχωρήσουν να δένουν σε έναν πάσσαλο τον Τάκη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι παίκτες των δυο ομάδων διασκέδασαν αφάνταστα με τους Κόκκινους να κερδίζουν το πρώτο έπαθλο της Καραϊβικής με 7-2 και ο καθένας τους να τρώει από δυο τοστ.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας για την 3η ασυλία ο Γιώργος Λιάνος ενημέρωσε τους Μπλε πως δεν θα αγωνιστούν από τους Κόκκινους οι Κατερίνα Δαλάκα και Στάθης Σχίζας, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τονίζει ότι θα πρέπει να κερδίσει η ομάδα του αυτή τη φορά για να μπει και ένας μπλε στον τάκο, ενώ άφησε και υπονοούμενα για τους τρεις ψήφους που πήρε, λέγοντας πως ήταν «ψήφοι υποκρισίας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Νέα ήττα για τους Μπλε

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπάρτζη να κερδίζει τον Γκότση, όμως η Μελίνα ισοφάρισε κόντρα στην Ευρυδίκη.

Ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-1 για τους Διάσημους, η Χαμπέρη το 3-1 κόντρα στην Μαριαλένα, η οποία από την εξάνλτηση έχασε τις αισθήσεις της, για να μειώσει σε 3-2 ο Βασάλος με αντίπαλο τον Μαρτίκα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σταυρούλα, Κατσούλης, Ασημίνα, Μάριος-Πρίαμος, Αφροδίτη και Χανταμπάκης έκαναν το 9-2 για τους Κόκκινους, με τους Μπλε που έδειχναν αιφνιδιασμένοι από το σερί των αντιπάλων τους να καταφέρνουν να πάρουν μόλις δυο πόντους με Τάκη και Μελίνα. Η Ευρυδίκη ήγταν αυτή που σφράγισε με 10-4 την πρώτη νίκη για τους Κόκκινους αυτή την εβδομάδα και έστειλε στο συμβούλιο του νησιού τους Μπλε να βγάλουν τον υποψήδιο τους.

Όπως ήταν φυσικό μετά την ήττα των Μπλε, οι παίκτες των δυο ομάδων ασχολήθηκαν περισσότερο με το ποιος θα βρεθεί στον τάκο δίπλα στους Παπαδόπουλο, Βαλαβάνη και Μαρτίκα των Κόκκινων, παρά με οτιδήποτε άλλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Στάθης εκτίμησε πως η μάχη θα παιχτεί μεταξύ Βασάλου και Καρολίνας που είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες των αντιπάλων.

Η Εύη από την άλλη ευχήθηκε η ψηφοφορία να μην επηρεάσει την ομάδα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η «βόμβα» της Μαριαλένας

Ωστόσο τη… βόμβα την έριξε η Μαριαλένα, η οποία αποκάλυψε πως ο Σάκης Κατσούλης θέλει να αποχωρήσει, σημειώνοντας πως αν ο αγαπημένος της αποφασίσει να φύγει θα τον ακολουθήσει.

«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.Ε γώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την παρουσία τους στο Survivor.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άναψε «φωτιές» ο Μαρτίκας

Στο Συμβούλιο ο Σπύρος Μαρτίκας έβαλε φωτιά όταν δήλωσε πως βλέπει σχέδιο πίσω από την υποψηφιότητα του, καθώς θεωρεί ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι η Ελένη Χαμπέρη συνωμότησαν πίσω από την πλάτη του.

«Δεν άργησαν από την μπλε ομάδα να αντιδράσουν για εμένα. Ο μόνος παίκτης, ο οποίος συνδέεται με την μπλε ομάδα, είναι η Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη διαχειρίστηκε εύκολα την Ελένη κι απέσπασε μία ψήφο εναντίον μου. Το πιο σοβαρό από όλα είναι αυτό που αντιλήφθηκα. Την στήριξα όσο κανένας άλλος, μπήκα ανάμεσα σε δύο ομάδες όταν την αδίκησαν. Ουδείς επικινδυνότερος εκ του ευεγερτηθέντος αχάριστου. Αλάνθαστος κανόνας. Με πρόδωσε. Ένιωσα την μέγιστη των αμαρτιών. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την στάση της. Δεν περίμενα ότι τόσο ελαφρά τη καρδία, τόσο απροκάλυπτα και τόσο εύκολα θα τολμούσε να με ψηφίσει η Σταυρούλα μόνο και μόνο από μία συζήτηση με την Ευρυδίκη… Σταυρούλα μου δεν περίμενα να με ψηφίσεις τόσο εύκολα. Πήρα τρεις συνεννοημένες ψήφους… Είναι υποκριτικό να λέμε ότι θα ψηφίζουμε αγωνιστικά. Εγώ πλέον δεν θα ψηφίζω αγωνιστικά, θα είναι το τελευταίο. Θα ψηφίζω χαρακτήρες και συμπεριφορές» είπε ο φαρμακοποιός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι τρεις παίκτριες αντέκρουσαν το «σχέδιο» που είδε ο Σπύρος, αναφέροντας ότι ο κριτήριό τους είναι η αγωνιστικότητα, με την Ευρυδίκη και την Ελένη να του λένε ότι ναι μεν τον ψήφισαν, αλλά καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, μιας και αυτό είναι το κριτήριο τους σε αυτήν την φάση.

Στον τάκο η Καρολίνα

Ακολούθησε η ψηφοφορία των Μαχητών, με τη… μάχη στην κάλπη να παίζεται μεταξύ Καρολίνας και Στέλλας, με την πρώτη να συγκεντρώνει περισσότερες ψήφους και να συμπληρώνει την τελική τετράδα του τάκου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιανός, αμέσως μετά άνοιξε τις γραμμές για τους τέσσερις υποψήφιους για αυτήν την εβδομάδα: την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Σπύρο Μαρτίκα και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή