Survivor All Star: Η υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση και τα νυχτοπερπατήματα του Βασάλου με τη Σταυρούλα [βίντεο]

Η χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του «Survivor All Star» που θα γίνει στο Γαλάτσι.

Αυτή την εβδομάδα, οι εννιά παίκτες θα γίνουν οχτώ καθώς την Πέμπτη θα αποχωρήσει ακόμα ένας παίκτης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βράδυ της Κυριακής, στο αγώνισμα για την πρώτη ομαδική ασυλία της εβδομάδας νίκησαν οι Μαχητές.

Οι Κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και ψήφισαν την Μελίνα Μεταξά και όχι τον Κωνσταντίνο Βασάλο κάνοντας την ανατροπή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εφόσον σήμερα δεν έφερα καμία νίκη στην ομάδα, ο Κωνσταντίνος είχε μια πολύ καλή εβδομάδα αγωνιστικά, δέχομαι το αποτέλεσμα και είναι κάτι που το περίμενα. Δεν ξαφνιάστηκα» είπε η Κύπρια παίκτρια των Κόκκινων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της.

Στο επεισόδιο της Κυριακής η Κόκκινη ομάδα παρουσιάστηκε ενοχλημένη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος κάνει συχνές επισκέψεις στην Μπλε ομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαριαλένα: Ο Κωνσταντίνος γύρισε τα ξημερώματα στην καλύβα

Η Μαριαλένα μαζί με τον Σάκη, σχολίασαν τον συμπαίκτη τους. Η Μαριαλένα προχώρησε σε μια αποκάλυψη, που αφορούσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα.

«Εύχομαι, πραγματικά, ο κόσμος να έβλεπε τι συμβαίνει και off camera. Τα οποία τα βιώνουμε εμείς αυτά τα πράγματα, και από τη στιγμή που είναι off, δεν έχουμε και αποδείξεις. Ο Κωνσταντίνος, χθες, γύρισε ξημερώματα στην καλύβα, μαζί με κάποιον από τους Μπλε. Εύχομαι ο κόσμος να έβλεπε. Θα είχε σίγουρα άλλη άποψη», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παίκτρια δεν κατονόμασε τη Σταυρούλα αλλά, από τα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, φαίνεται ότι πρόκειται για εκείνη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή