Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη -Ο λόγος που την έκανε να «λυγίσει» [βιντεο]

Από έντονες συγκινήσεις συνοδεύτηκε το επεισόδιο της Τετάρτης (11/1) του Survivor All Star, καθώς σε κλάματα ξέσπασε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ομάδα των μαχητών δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει όπως θα ήθελε το Survivor All Star, καθώς δεν κατόρθωσε να κερδίσει ούτε το αγώνισμα επάθλου το οποίο προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό η μπλε ομάδα έδωσε τα πάντα, αλλά η κόκκινη ήταν καλύτερη στα σημεία και επικράτησε στο τέλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, οι Διάσημοι κατόρθωσαν να πάρουν ακόμα μια νίκη και ταυτόχρονα στέρησαν ακόμη ένα φαγητό από τους αντιπάλους. Γι’ αυτό και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αμέσως μετά τη λήξη του αγωνίσματος επάθλου, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και ξέσπασε.

«Ψυχικά αποθέματα υπάρχουν στους Μαχητές, το έχουμε ξαναζήσει όλοι το παιχνίδι και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Απλώς σε πιάνει το παράπονο μετά το τέλος του αγώνα. Τρέχεις τόσα run, καταναλώνεις τόσες θερμίδες και δεν θα τις αναπληρώσεις ποτέ. Και εγώ σκέφτομαι το μετά, δεν σκέφτομαι το τώρα, γιατί τώρα δεν νιώθω ότι πεινάω. Αλλά, όσο περνούν οι μέρες θα πέφτει ο ένας μετά τον άλλον. Αυτό σκέφτομαι» σημείωσε χαρακτηριστικά η διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν θέλω όμως να επηρεάσω αρνητικά την ομάδα μου, θα μου περάσει. Είμαστε δυνατοί, έχουμε ψυχικά αποθέματα και θα κάνουμε τα πάντα για να φάμε» συμπλήρωσε η παίκτρια των Μαχητών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή