Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Ξανά υποψήφιος ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος [βίντεο]

Για δεύτερη σερί φορά θα βρεθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος από τους Διάσημους, στον τάκο, μετά την ψηφοφορία της ομάδας του, στο Survivor All Star.

Ο ζαχαροπλάστης απόρησε με το αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε άδικο και αναρωτήθηκε αν είναι καλύτερα να αποχωρήσει από μόνος του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 2η εβδομάδα για τους All Stars του Survivor ξεκίνησε με κουβεντούλα των παικτών στη παραλία για τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο αποχώρησης του Περικλή Κονδυλάτου, ενώ είχε προηγηθεί και αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου που έφυγε οικειοθελώς, καθώς «δεν άντεχε άλλο» και είχε κάποια προβλήματα υγείας.

Στις παραλίες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες συμμαχίες αλλά και οι πρώτες εντάσεις. Ο Ηλίας Μπόγδανος σχολίασε τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο συμβούλιο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όσο του απαντάμε, τον κάνουμε μάγκα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εμείς δεν ασχοληθήκαμε με το τι ψήφισαν αυτοί, ας ασχοληθούν με τη δικιά τους την ομάδα», είπε άλλη μια παίκτρια για τα όσα έγιναν νωρίτερα στο συμβούλιο.

Πείνα στους Μαχητές

Οι παίκτες των Μαχητών στο Survivor all Star φαίνεται να έχουν φτάσει στα όρια τους, καθώς έχουν χάσει στα αγωνίσματα φαγητού και είναι νηστικοί εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ είχαν και τα στοιχεία της φύσης να τους κάνουν τη ζωή δυσκολότερη στην παραλία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ηλίας Μπόγδανος εξομολογήθηκε στην κάμερα πως πέρασε ένα από τα χειροτέρα βράδια της ζωής του, καθώς μούδιασε όλο του το σώμα και το κεφάλι

«Mέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ. Λέω, πεθαίνω, σβήνω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Πυρά» Μαρτίκα κατά Βασάλου

Στο μεταξύ ο Σπύρος Μαρτίκας έχοντας συγκεντρώσει όλη την κόκκινη ομάδα γύρω του, πλην της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Σάκη Κατσούλη που αρνήθηκαν να ακούσουν τα αιχμηρά σχόλια τους, ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι εξαπέλυσε επικά πυρά προς τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο άνθρωπος αν δεν είναι υπεράνω χρημάτων, δεν μπορεί να είναι δίκαιος. Χρησιμοποιεί το οπουδήποτε μέσα για να κρατηθεί στο παιχνίδι. Ποτέ δεν φέρνεις νίκες, με το ζόρι έφερες μια. Αντιμετωπίζεις αψήφιστα και με χαβαλέ την τραγική κατάσταση της πείνας που ζούμε. Όταν βλέπεις πως δεν έρχονται προμήθειες, όταν βλέπεις πως οι προμήθειες κερδίζονται πλέον, όταν δεν υπάρχουν ατομικές ασυλίες να σε προστατέψουν, καταφεύγεις να δημιουργήσεις την κλίκα αυτή που είχες από την έξω σου ζωή είτε μέσα εδώ και να χτυπήσεις ένα παίκτη που μπορεί να μην αρεστός στο περσινό παιχνίδι, τον Τάκη», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα και συνέχισε μπροστά στους συμπαίκτες του: «Αν ο Βασάλος ήθελε να έρθει στο Survivor με την ισιωτική του να ισιώνει τα κοτσιδάκια του έπρεπε να πάει σε άλλο παιχνίδι».

«Απ’ ότι φαίνεται το σχέδιο Μαρτίκα ξεκίνησε» πρόδωσε με χαμόγελο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επικό ντέρμπι στον στίβο μάχης

Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι έχουν ξεκινήσει δυνατά και βρίσκονται στο 3-1 κόντρα στους Μπλε, οι οποίοι ήθελαν να ξεκινήσουν τη 2η εβδομάδα τους στον Άγιο Δομίνικο με το δεξί για να πάρουν ψυχολογία και να βάλουν και κάτι στο στομάχι τους.

Οι Μπλε μπήκαν με πείσμα για τη νίκη και προηγήθηκαν με 3-0 με τους Βασάλο, Μελίνα και Τάκη να κερδίζουν τους Στάθη, Σταυρούλα και Μαρτίκα αντίστοιχα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Δαλάκα μείωσε σε 3-1, όμως ο Γκότσης πήρε τον 4ο πόντο για τους Μαχήτες κόντρα στον Κατσούλη.

Η Στέλα και ο Ασημακόπουλος έκαναν το 6-1, όμως κάπου εκεί οι Διάσημοι ξύπνησαν και με τους Ασημίνα, Μπάρτζη, Ευρυδίκη, Δαλάκα πλησίασαν σε 7-5.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον αγώνα της Ευρυδίκης με την Καρολίνα, η παίκτρια των μπλε μετά την ήττα της κατέρρευσε δίπλα στον πάγκο της ομάδας της με τους συμπαίκτες της να τρέχουν στο πλευρό της.

Ο μισθοφόρος πήγε το ματς στο 8-5 για τους μπλε και απάντησαν οι Μάριος-Πρίαμος, Μπάρτης για το 8-7. Το παιχνίδι πήρε φωτιά αφού οι Κόκκινοι κατάφεραν να το πάνε στο 9-9 και να οδηγήσουν τη μάχη σε flag race.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Μπλε επιτέλους έφαγαν

Στον τελικό για την 1η ασυλία της εβδομάδας και τους λουκουμάδες με μέλι η Μελίνα και τον Μπόγδανο νίκησαν τους Στάθη και Δαλάκα και έφεραν ψυχολογία στους μπλε που επιτέλους θα φάνε και θα πάνε στο συμβούλιο ως θεατές.

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Αρχικά οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν σε αντιπαράθεση για τα συνθήματα και τα γιουχαρίσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον τάκο ο ζαχαροπλάστης

Στη συνέχεια η κόκκινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει τον πλέον αδύναμο της παίκτη, με την κάλπη να βγάζει ξανά το όνομα του Κώστα Παπαδόπουλου. Η απόφαση των Κόκκινων να βγάλουν για 2η συνεχή φορά στον τάκο τον ζαχαροπλάστη προκάλεσε την έκπληξη αρκετών συμπαικτών του αλλά και του ίδιου.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Θα ήθελα να ζητήσω μήπως να αποχωρήσω. Γιατί θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ άδικο αυτό. Φέρνω πόντους στην ομάδα, δεν ενοχλώ κανέναν και να είμαι συνέχεια στον τάκο; Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν φέρει πόντους σήμερα και δεν είναι στον τάκο. Δεν έχουν φέρει ούτε την προηγούμενη φορά όταν εγώ σε κάθε αγώνισμα φέρνω έναν πόντο. Είναι πάρα πολύ άδικο και ειλικρινά το σκέφτομαι μήπως να αποχωρήσω από μόνος μου» αναρωτήθηκε, ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή