Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Οι νέοι παίκτες που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο -Πως μοιράστηκαν σε μπλε και κόκκινους [βίντεο]

Με το Survivor All Star να μπαίνει στην τρίτη εβδομάδα του, νέοι παίκτες ήρθαν για να ενδυναμώσουν «μπλε» και «κόκκινους», στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Το Survivor All Star ενισχύεται και η αρχή έγινε το βράδυ της Κυριακής στο επεισόδιο που προβλήθηκε, με τον Γιώργο Κόρομι, την Ρία Κολοβού και τον Κρις Σταμούλης να ενσωματώνονται στις νέες τους ομάδες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κόρομι αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων ενώ Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης βρίσκονται πια στην ομάδα των Μαχητών.

«Μόλις πάτησα το πόδι μου στη βάρκα, το Survivor 2021 πέρασε σαν flashback μπροστά από τα μάτια μου αλλά τώρα έρχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα» ανέφερε ο Κρις Σταμούλης για την επιστροφή του στον Άγιος Δομίνικο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά από τέσσερα χρόνια, αντίκρισα ξανά τη βάρκα που μας φέρνει στην παραλία μας… Πω πω, πολύ ιδιαίτερα και ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα το βιώσω ξανά με διαφορετικούς ανθρώπους αυτή τη φορά. Με έπιασε αυτή η προσμονή να γνωρίσω τα παιδιά και ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει » δήλωσε η νέα παίκτρια της μπλε ομάδας Ρία Κολοβού.

Γιώργος Κόρομι: Επιστροφή στη φύση, στα κουνούπια και τις…. μύγες

Ο Γιώργος Κόρομι από την πλευρά του δήλωσε πως «φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδι μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα».


Πηγή