Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Ο Κρις Σταμούλης μιλάει για την κλίκα στους «Μπλε» και την «κόντρα» με τη Μελίνα

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται ο Κρις Σταμούλης, ο οποίος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το reality επιβίωσης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σήμερα,
ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας, παραχώρησε
συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας»
και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποχώρησή
του από το παιχνίδι,
την άτυπη «κόντρα» με τη Μελίνα Μεταξά,
αλλά και την κλίκα που έχει δημιουργηθεί
εντός των «Μπλε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κρις
Σταμούλης: Ξενέρωσα που έφυγα από το
Survivor All Star -Δεν
το περίμενα

«Καλά είμαι τώρα, στην αρχή όταν βγήκα ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα, γιατί συνειδητοποιείς ότι τελειώνει όλο αυτό το πράγμα. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω εγώ και δεν το λέω με υπεροψία, αλλά για κάποιο λόγο ένιωθα ότι δεν θα φύγω και φοβόμουν και λιγότερο από άλλες φορές. Σίγουρα ήθελα να φτάσω μέχρι την ένωση. Αυτός ήταν ένας στόχος. Ξενέρωσα λίγο που έφυγα», παραδέχτηκε ο Κρις Σταμούλης.

«Η
πιο άδικη δική μου υποψηφιότητα για
αποχώρηση ήταν η τελευταία. Γιατί άρχισα
να ανεβαίνω αγωνιστικά, άρχισα να φέρνω
κάποιες νίκες στην ομάδα μου»,
πρόσθεσε ο ίδιος.

Μιλώντας για την άτυπη «κόντρα» με τη Μελίνα Μεταξά, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «Το να έχουμε έναν παίκτη, ο οποίος είναι αδρανής στην καλύβα, δεν κάνει κάτι και απλά κάθεται και τρώει, δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι. Ένας τέτοιος παίκτης θεωρώ ότι πρέπει να αποχωρήσει. “Κλείδωναν” εμένα ως υποψήφιο και κρατούσαν τη Μελίνα ως backup σε περίπτωση που χάναμε δεύτερη ασυλία ή για την επόμενη εβδομάδα».

Η κλίκα στην ομάδα των «Μπλε» εντός του Survivor All Star

Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωση προχώρησε και σε αποκαλύψεις για την κλίκα που φέρεται να έχει δημιουργηθεί εντός της μπλε ομάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πιστεύω ότι μία κλίκα από την ομάδα μου χάρηκε που έφυγα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες και ξέρει τι πρέπει να πει. Προφανώς και από το προηγούμενο Survivor κάτι θα έκανε καλά για να βγήκε νικητής. Οι πιο στρατηγικοί παίκτες νομίζω είναι ο Γκότσης και ο Μπόγδανος. Θεωρώ ότι κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας», ανέφερε ο Κρις Σταμούλης.

«Δεν υπήρχε άτομο που δεν ήθελα να βλέπω, αλλά δεν υπήρχε χημεία με τους Γκότση και Μπόγδανο, ούτε με την Εύη. Ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κοιτούσαν πάρα πολύ τα στατιστικά τους και με το ποιους θα παίξουν, και θεωρώ ότι γενικά φοβούνται να ματσάρουν με καλούς παίκτες», πρόσθεσε.


Πηγή