Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Survivor All Star: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και το τραγούδι του Μπάρτζη για τον Καραγκούνια [βίντεο]

Δέκα παίκτες έχουν απομείνει στο Survivor All Star και θα γίνουν 9 το βράδυ της Πέμπτης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με πανηγυρισμούς λόγω της αποχώρησης του Τάκη Καραγκούνια. Ο πιο χαρούμενος από όλους ήταν φυσικά ο Νίκος Μπάρτζης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπάρτζης στο συμβούλιο του νησιού ακούγοντας το όνομα του Τάκη ως εκείνου που αποχωρεί έβγαλε ένα επιφώνημα ευχαρίστησης.

Το τραγούδι του Μπάρτζη για τον Καραγκούνια

«Χίλιες φορές αν γινόταν αυτή η στιγμή, το ίδιο πράγμα θα έκανα, του είχα έτοιμο και τραγούδι», είπε ο Νίκος Μπάρτζης για την κραυγή που έβγαλε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τάκη φιλιά, στο καλό και γειά χαρά κι άλλη φορά όχι θεατρικά», λένε οι στίχοι του τραγουδιού που έβγαλε ο Νίκος Μπάρτζης για τον Τάκη Καραγκούνια.

Άνετη νίκη για τους Μπλε

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας έφερε Κόκκινους και Μπλε το βράδυ της Δευτέρας αντιμέτωπους στον στίβο μάχης διεκδικώντας την ασυλία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη νίκη και την ασυλία κατάφεραν να πάρουν σχετικά εύκολα οι παίκτες της Μπλε ομάδας.

Ο Βασάλος πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η κάλπη έβγαλε για αυτή την εβδομάδα τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βασάλος, αποδέχθηκε το αποτέλεσμα του και τόνισε πως εμπιστεύεται την κρίση του τηλεοπτικού κοινού. «Κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντα σέβομαι την πλειοψηφία. Πλέον μετά τη συνάντηση που είχα με τη μητέρα μου, δεν με φοβίζει τίποτα. Θα προχωρήσω μέχρι τέλους με αυτή τη δύναμη. Σίγουρα είναι και αγωνιστικοί οι λόγοι», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή